1:1
(0:1)
24. I. Plhal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov remizoval s oslabenou Radešínskou Svratkou


Branky


49. P. Jaroš - 24. I. Plhal
0

Hosté po půli zaslouženě vedli, těsně po přestávce však domácí vyrovnali a hosté byli rádi, že závěr ustáli s devíti hráči v poli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plhal poslal hosty do vedení

V okresním derby se v Bohdalově představila Radešínská Svratka, která si po dvou těsných prohrách chtěla připsat na své konto další body. Bohdalov v posledních dvou kolech remizoval s nováčky z Rokytnice a Starče.

 

V první půli se hrál vyrovnaný fotbal plný bojovnosti a nasazení. Více šancí si připsali přece jenom hosté. Nejprve se před Mundokovou svatyní po standardní situaci nedohodli Plhal s Drdlou a míč skončil těsně vedle tyče. Toto varování domácím nestačilo a ve 24. minutě se ke standardní situaci postavil znovu Jiří Janů, na malém vápně našel neobsazeného Plhala a hosté šli do vedení - 0:1. Domácí zahrozili po půl hodině hry, kdy se do šance dostal Šimek a ač tísněn, tak na hranici velkého vápna zakončil a jeho střelu Patrik Chrást skvěle lapil. Sudí Invald však zpětně odpískal faul a domácí tak kopali přímý volný kop z výborné pozice, Doležal však branku přestřelil. Těsně před pauzou po Dvořákově přiťuknutí pohotově zakončoval Ivo Plhal, ale Mundok v domácí brance předvedl skvělý reflexivní zákrok.

Hosté dohrávali v devíti

Úvod druhé půle vyšel lépe domácím. Hosté zbytečně faulovali za hranicí velkého vápna a Doležalův přímý volný kop prodloužil do sítě Petr Jaroš a bylo vyrovnáno - 1:1. Následně se hra díky nepřesným výrokům rozhodčího Invalda rozdrobila. Na hřišti se odehrával boj o každý metr, ale šance nepřicházely. V 75. minutě šel po sprchy po druhé žluté kartě hostující Kachlík, ale ani to Bohdalovu nepomohlo a stále se nemohl propracovat do šancí. Když už se zdálo, že se zápas dohraje do nerozhodného stavu, tak sudí Invald vyloučil bez varování hostujícího Chrásta a domácím hráli proti devíti. Tuto velkou výhodu málem zužitkovali, ale Doležal z úhlu mířil pouze do tyče a body se tak dělily.

 

Bohdalovští si připsali třetí remízu v řadě. V příštím kole hrají potřetí v řadě doma a přivítají rezervu Polné. Radešínská Svratka si odváží bod a další její zastávkou na putování po cizích hřištích bude Rantířov.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (hrající trenér): V první půlce jsme hráli špatně, chyběl nám pohyb, důraz i nasazení. Prohrávali jsme osobní souboje, poté často faulovali a soupeři dovolili spoustu standardních situací. Jednu také Radešínka využila a zaslouženě šla do vedení, a to ještě Mundy chytil jasnou tutovku a udržel nás ve hře. Druhý poločas byl z naší strany lepší, brzy jsme vyrovnali a dostávali se do náznaků šancí, ale nic jsme nepřetavili ve vítězný gól, a tak se body opět dělili. První půlku byla lepší Radešínka a druhou my. Řekl bych, že remíza je spravedlivá.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Herně to byl asi náš nejhorší výkon. Šlo o zápas plný soubojů. Mrzí mě, že jsme před půlí nezvýšili na 2:0. Po přestávce jsme hloupě inkasovali a domácí se tím dostali do hry. Škoda, že zápas ve druhé půli až příliš ovlivňoval hlavní rozhodčí. V kontextu celého zápasu bod musíme brát. Teď nás čekají těžké duely v Rantířově a Rapoticích, kde nemáme co ztratit.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - Z. Novotný [-] , P. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , A. Fabík [-] - L. Hanych [-] (65. F. Řepa [-] ) , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] , F. Boháček [-] (46. V. Pokorný [-] ) - J. Šimek [-] , A. Neuman [-] -

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - J. Dvořák [-] (79. L. Gabriel [-] ) , I. Plhal [-] (86. O. Hudeček [-] ) , J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] (29. L. Kachlík [-] ) , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-]

ŽK: 35. P. Jaroš , 50. P. Jaroš , 55. T. Doležal - 31. P. Chrást , 38. M. Pekárek , 40. L. Kachlík , 64. M. Drdla , 78. I. Plhal . ČK: 75. L. Kachlík , 88. J. Chrást .
Hráči zápasu: J. Janů .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŠIMEK Milan, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.