Velký Beranov vyhrál potřetí v řadě


Branky


0

Velký Beranov chtěl navázat na předešlé dvě domácí výhry, a to se mu povedlo, když jednoznačně porazil Polnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ganzwohl brzy otevřel skóre

Domácí otevřeli účet utkání již po pár vteřinách hry, míč se rychle dostal na křídlo k Eliášovi, ten odcentroval do šestnáctky, kde se hlavou prosadil Ganzwohl. Vzápětí mohl vedení navýšit Novák, ale branku o kousek minul. Pak se hra srovnala a hosté drželi míč, leč větší šance si nedokázali vytvořit. Z brejku nastřelil Eliáš jen tyčku, o chvíli později stejnou tyč orazítkoval po Miškově přihrávce i Ganzwohl. Polenští hráli stále na míči, ale jejich snažení vyústilo střelami ze střední vzdálenosti či nedotaženými akcemi uvnitř pokutového území. Pojistku do poločasu mohl přidat Novák, ale tvář v tvář brankáři nesupěl. Domácí tak šli do šaten s hubeným vedením 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala opatrněji z obou stran, ale s postupem času to byli domácí, kdo si vytvářel šance. Jedna taková přišla v 57. minutě, klíčový souboj po rohovém kopu vyhrál Ganzwohl, hlavou našel dobře postaveného R.Kittlera, který dopravil míč do sítě. Polná neskládala zbraně, avšak domácí defenzíva dokázala odrážet útočnou snahu soupeře. Zato domácí zlobili z rychlých brejků. Třetí branku domácích v ložené šanci odmítl Ganzwohl, v dalším nájezdu měl pak Eliáš volit spíše přihrávku na volného spoluhráče, takto skončila akce pouze rohem. Gol tak přišel až 84. minutě, krajní bek hostů přihrál svému brankáři, který při odkopu podklouzl a napadající Molva tak byl za svou snahu odměněn pohodlnou brankou. To už polenští víceméně rezignovali. Když první tak i poslední slovo v zápase si vzal Ganzwohl. Po zachycení rozehrávky hostů, vyslal projektil z 18 metrů přímo k pravé tyči golmana Rychteckého.

 

Domácí tak dokráčeli ke své třetí výhře v řadě a v příštím kole zajíždějí do Hartvíkovic. To polenští venkovní trojboj nezvládli a body se pokusí získat doma s Lukami.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Do zápasu jsme vlétli, už ve druhé minutě to mohlo být 2:0. Pak se i Polná dostala do hry, ale žádné vyložené šance neměla. My jsme mohli rozhodnout už v první půli, ale měli jsme i trochu smůly v zakončení. V druhé půli jsme si pohlídali začátek a po druhé brance jsme měli zápas ve svých rukách. Závěr jsem korunovali ještě dvěma brankami a bylo hotovo.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - P. Zadražil [-] , F. Smejkal [-] , P. Kittler [-] , M. Hecht [-] - R. Kittler [-] , K. Eliáš [-] , J. Pokorný [-] , D. Miška [-] (62. T. Matějíček [-] ) - R. Ganzwohl [-] (88. M. Neshyba [-] ) , P. Novák [-] (76. V. Molva [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] , D. Kavka [-] , V. Jelínek [-] , J. Korber [-] (85. D. Mühlfeit [-] ) , D. Procházka [-] , Z. Kučera [-] , M. Pecina [-] , M. Beránek [-] (81. L. Čaloud [-] ) , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , F. Gondek [-]

ŽK: 35. M. Beránek , 55. D. Jaroš , 70. D. Mühlfeit , 77. Z. Kučera .
Hráči zápasu: R. Ganzwohl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - HANZL Daniel, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.