2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka zdolala Radešínskou Svratku


Branky


3. F. Toman , 89. F. Toman
0

V Lukách byla lepší Radešínská Svratka, ale neproměnila šance a naopak domácím Toman dvěmi brankami zajistil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toman v úvodu otevřel skóre

Loučtí v minulém kole překvapivě zaváhali ve Starči a v tomto kole přivítali Radešínskou Svratku, která před týdnem nešťastně prohrála ve Velkém Beranově.

 

Úvod zápasu patřil domácím, když hned ve 3. minutě krásnou kombinační akci zakončil po Flesarově centru na přední tyči kanonýr Filip Toman - 1:0. Po hříchu to byla jediná akce Luk, která v první půli stála za zmínku. Po 20. minutě začali mít více ze hry Radešínská Svratka. Jedinou opravdou šanci si hosté vytvořili po standardní situaci, ale Martin Drdla skákavý míč netrefil tak, jak by chtěl. Do kabin tedy odcházeli spokojenější domácí.

Hosté neproměnili penaltu

Druhá půle začala stejně jako první - velkou šancí domácích, ale ti po pěkné kombinaci Chrástovu branku přestřelili. Poté převzali otěže zápasu hosté a vyrovnání viselo na vlásku. V dobrých pozicích hlavičkovali Plhal i Pekárek, ale domácí brankář Jiří Kanswohl byl na místě. V 66. minutě dostali hosté možnost zahrávat pokutový kop, ale Jinkovu střelu Kanswohl vyrazil a v následném souboji o míč Jinek fauloval, inkasoval druhou žlutou kartu a musel do sprch. Na hřišti však i v deseti překvapivě dominovali hosté a domácí stejně jako po celý zápas spoléhali pouze na dlouhé nákopy na Tomana. Z několika závarů před domácí brankou však branka nepadla, a tak udeřil v závěru zápasu znovu Filip Toman. Po faulu na Hanáčka se postavil k přímému volnému kopu a bombou o tyč nedal Chrástovi šanci - 2:0.

 

Luka v příštím kole zajíždí na půdu polenské rezervy. Radešínskou Svratku čeká třaskavé derby v Bohdalově.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Brzký gól nám ale spíš ublížil, byl sice rychlý, ale od té doby nás soupeř přehrával. My se nemohli dostat do tempa, všude jsme byli druzí, někdy i se štěstím jsme ty situace odvraceli. Chci klukům poděkovat za bojovnost, ale popravdě, tentokrát vyhrál horší tým. Klobouk dolů před hosty, kteří nás přehrávali i v deseti.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Bohužel jsme dostali rychlou branku. Pak jsme však byli lepší, ale neproměnili jsme ani penaltu. Domácí jsme přehrávali i v deseti, ale k brance to nevedlo. Lukám stačilo míti Tomana. Svému týmu nemám co vytknout, podali jsme výborný výkon.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Pešák [-] , M. Bratršovský [-] , M. Kubeš [-] , J. Šimek [-] - Č. Čada [-] , P. Číhal [-] , H. Hanáček [-] , F. Vomela [-] (52. P. Švaříček [-] ) - F. Toman [-] , F. Flesar [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - I. Plhal [-] (81. O. Hudeček [-] ) , J. Chrást [-] , A. Jinek [-] , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-]

ŽK: 54. M. Kubeš , 66. M. Bratršovský - 54. A. Jinek , 87. M. Drdla . ČK: 66. A. Jinek .
Hráči zápasu: J. Kanswohl , F. Toman - M. Drdla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - KOPŘIVA Miroslav, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.