3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov otočil duel s Radešínskou Svratkou


Branky


0

Hosté po půli vedli. Domácí však vytěžili z minima maximum a získali do tabulky důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po první půli vedli

Na své pouti po venkovních hřištích Radešínská Svratka zavítala do Velkého Beranova. Domácím chyběl distancovaný Křenek, dále pak stoperská dvojice Štumar - Petr Kittler. Hosté se museli obejít bez brankáře Petra a střelecky disponovaného Dvořáka.

 

Hned v úvodu zápasu mohl domácí poslat do vedení Ganzwohl, ale z malého vápna Chrástovu branku přestřelil. Pak převzali otěže zápasu hosté. V 10. minutě se k přímému volnému kopu postavil Zdeněk Starý, Marek Dvorský jeho ránu neudržel a hosté šli do vedení - 0:1. Chvíli na to mohl zvýšit Plhal, ale jeho hlavička z bezprostření blízkosti skončila mimo. Po půl hodině hry se prosadili domácí, když se v malém vápně hostů nejlépe zorientoval Richard Ganzwohl a vyrovnal - 1:1. Poté obral domácí obranu o míč Mužátko, ale jeho nabídku Plhal nezužitkoval. Do kabin šli nakonec spokojenější hosté, když Pekárek přihrál Jinkovi a ten z hranice velkého vápna rozvlnil síť za Dvorského zády. 

Velký Beranov ve druhém dějství otočil

V úvodu druhé půle se zastřeloval hostující Pekárek, ale domácí dvakrát jeho střelu zblokovali. Po hodině hry chybovali hosté v rozehrávce, míče se chopil Kamil Eliáš a po pěkné individuální akci s přehledem vyrovnal - 2:2. Následně vyprášil Dvorského rukavice bombou Michal Šacl. Hra se přelévala ze strany na stranu a rušno bylo před oběmi brankami. Největší šanci měl smolař utkání Ivo Plhal, ale Mužátkovu přihrávku v branku nepřetavil. Rozhodnutí přišlo v 82. minutě, kdy v těžké pozici odkopával míč hostující brankář Patrik Chrást a nešťastně trefil záda Petra Nováka, od kterých se míč odrazil přesně za tyč hostující branky - 3:2. V závěru se hosté snažili vydolovat alespoň bod, ale domácí odolali a připsali si důležité tři body.

 

Dvěmi výhrami v řadě posílený Velký Beranov v příštím kole hostí Polnou. Radešínská Svratka zavítá do Luk nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): V zápase jsme měli nějaké šance, avšak soupeř měl vyloženě golovky, které k našemu štěstí neproměnil. To by zápasem zřejmě zamíchalo. Nám se podařilo tyto šance přežít a i s trochou štěstí jsme vstřelili vítěznou branku. Je to pro nás velká vzpruha.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Po první půli mělo být rozhodnuto, ale zvlhl nám střelecký prach. Ve druhé půli jsme byli více na míči, ale dvěma hrubkami jsme domácím nabídli dvě branky. Domácí vytěžili z minima maximum a my díky naší střelecké mizérii odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Dvorský [-] - F. Molva [-] , M. Hecht [-] , P. Zadražil [-] , F. Smejkal [-] - R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] - R. Ganzwohl [-] , P. Novák [-] (89. J. Hladílek [-] ) - D. Miška [-] (46. V. Molva [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - I. Plhal [-] , J. Chrást [-] (88. O. Hudeček [-] ) , A. Jinek [-] , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] (86. M. Skryja [-] ) , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-]

ŽK: 6. D. Miška , 25. F. Smejkal , 69. R. Ganzwohl - 71. I. Plhal , 72. M. Mužátko , 73. M. Šacl .
Hráči zápasu: K. Eliáš , P. Novák - A. Jinek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - DVOŘÁK Jan, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.