Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice získala první body


Branky


0

Nedvědice vedla 2:0, ale hosté do poločasu vstřelili kontaktní branku. Ve druhé půli padlo po brance na obou stranách a domácí tak mohli slavit první podzimní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Nedvědice přivítala rezervu Polné a chtěla získat první podzimní body. Polná měla po třech kolech tři body.

 

Zápas pro Nedvědici nás začal velmi dobře, když v 6. minutě po ruce hostujícího hráče proměnil kapitán domácích Michal Havlíček pokutový kop – 1:0. Po této brance byli nedvědičtí stále aktivní a dokázali si vytvořit další příležitosti, nicméně i hosté občas zahrozili v blízkosti domácího pokutového území. Ve 30. minutě přišla výborná individuální akce Michala Havlíčka, který si posunul míč po levé lajně, bez problémů se dostal přes obránce Polné a poslal přesnou přihrávku na malé vápno, kde Zdeněk Prudký zvýšil na 2:0. Po této brance domácí přestali hrát a těsně před poločasem v 42. minutě po chybě při autovém vhazování inkasovali, prosadil se Dominik Procházka. 

Nedvědice vedení udržela

Vstup do druhého poločasu se nám však Nedvědici povedl. V 54. minutě vychytal hlavičku Jakuba Douška brankář Polné Jindřich Skočdopole, míč ovšem vyrazil přímo k Radkovi Krejčímu, který neměl sebemenší problém uklidit jej do prázdné branky – 3:1. O 4 minuty později hosté znovu snížili po špatné rozehrávce domácích, kterou potrestal Zdeněk Smutný. Od té chvíle se domácí soustředili hlavně na to, aby neinkasovali. Nedvědice chodila do otevřené obrany hostů. Dvakrát se krásnými střelami prezentoval Jakub Doušek, ale těsně minul.

 

Nedvědice si tak připsala první body v sezóně a na derby do Štěpánova pojede v dobré náladě. Polná v příštím kole znovu jede ven, tentokrát do Hartvíkovic.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): V tomto zápase jsme se dokázali vzpamatovat z předchozích výsledků. Vypracovali jsme si několik gólových situací a jen díky výborným zákrokům hostujícího brankáře jsme nedali více branek.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
V. Dudák [-] - M. Vašíček [-] (78. D. Bracek [-] ) , J. Doušek [-] , L. Jirásek [-] (82. O. Kroupa [-] ) , R. Krejčí [-] , D. Mareš [-] , Z. Prudký [-] , R. Šikula [-] , M. Havlíček [-] , V. Štefka [-] , J. Burýšek [-]

Slavoj Polná B
J. Skočdopole [-] - J. Korber [-] , Z. Smutný [-] , D. Procházka [-] , M. Pecina [-] , D. Mühlfeit [-] (78. L. Čaloud [-] ) , Š. Diviak [-] , O. Skryja [-] (46. F. Gondek [-] ) , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , V. Formáček [-] (70. M. Beránek [-] )

ŽK: 58. R. Krejčí - 10. D. Mühlfeit , 90. Z. Smutný .
Hráči zápasu: M. Havlíček - J. Skočdopole .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - HÁJEK Kamil, HOŘÍNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.