3:1
(1:1)
33. F. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín zůstává s plným bodovým ziskem


Branky


0

V souboji neporažených přívítal Měřín soupeře z Luk nad Jihlavou a o osudu utkání rozhodl ve druhé polovině, kdy vstřelil dvě rozdílové branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Ve třetím kole se potkaly dva týmy, které dosud nepoznaly pachuť prohry. Hosté z Luk dokonce ještě do té doby neinkasovaly. Ovšem toto nedělní odpoledne obě jejich minisérie skončili. Pojďme ale popořádku.

 

Obě mužstva začala zápas opatrně a s vědomím, že proti sobě mají silného soupeře.  V 18. minutě po dlouhém výkopu domácího gólmana Hladíka zazmatkoval jeden z hostujících stoperů. Toho využil svým typickým důrazem Tomáš Kuřátko, obral soupeře o míč, který vzápětí poslal pod vybíhajícím gólmanem a otevřel skóre. Měřínští po vstřelené brance nepovolili a dál soupeře zatlačili až do jejich šestnáctky. Hned v další minutě se do šance, která by se dala nazývat stoprocentní, dostal opět ve velké formě hrající Kuřátko. Jeho střelu ale v poslední chvíli zablokoval jeden z obránců Luk. Neuběhla snad ani minuta a hráči Jiskry opět ukázali ofenzivní apetit. To se k zakončení dostal Marcel Kožený. Ale i jeho střela postrádala gólovou příchuť. Ve 33. Minutě přišel jeden z typických protiútoků hostů, kteří v těchto situacích hlavně využívali svého hrotového hráče Filipa Tomana. Po zaváhání měřínského obránce se pustil směrem k domácí brance a chladnokrevně zakončil. Čímž potvrdil své postavení v čele střelecké tabulky. Obě mužstva se vrátila ke hře, kterou se prezentovala v začátku utkání a v tomto duchu se dohrál i první poločas.

Doležal vstřelil vítězný gól

Do druhé půlky vstoupil měřínský tým daleko aktivněji. Prezentoval se rychlou kombinací a skvělým přechodem do útoku, kde neustále zaměstnával hostující obránce důrazně hrající Kuřátko. Hosté jen těžko hledali recept na takticky vyspělou hru Jiskry. V 56. minutě rozehrával Procházka přímý kop nedaleko od půlící čáry. Svůj přízemní centr nasměroval na Vlastu Berana, který nezjištně přistrčil nabíhajícímu Doležalovi. Ten poslal míč z z hranice šestnáctky na zadní tyč, čímž nedal šanci hostujícímu brankáři. Měřín dál kontroloval hru a už to vypadalo, že má zápas pod kontrolou. Než přišla 70. minuta a ležérní rozehrávka brankáře domácích, který míč ve svém náručí držel příliš dlouho a rozhodčí zapískal nepřímý kop uvnitř šestnáctky. Po rozehrání a následném závaru se měřínští ubránili. Nutno dodat, že tato situace hosty vrátila do hry. Vycítili šanci s výsledkem ještě něco udělat. Následoval tlak na domácí bránu. V té chvíli se domácí semknuli a poctivě bránili každý metr před svou svatyní.  Poctivou obranou dokázali ubránit hubené vedení a v 83. minutě se pustili po pravé straně do rychlého protiútoku vedeným Jonášem. Ten poslal přetažený centra na zadní tyč, kde našel Marcela Koženého, který se neukvapil, poslal balon na nabíhajícího Procházku a ten vyslal utěšenou střelu na soupeřovu branku. Brankář Kanswohl neudržel míč, který vyrazil pouze před sebe, kde už číhal „Všudybyl“ Beran, pro kterého už nebyl problém zakončit a tím stanovit konečné skóre na 3:1.

 

Měřínští tak po třech zápasech zůstávají bez ztráty bodu a v příštím kole budou o další bodový zisk bojovat v Bohdalově. Naopak Luka poprvé prohrála a v dalším kole přivítají Rokytnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Ač nám chyběli dva hráči základní sestavy, dokázali jsme se na silného soupeře připravit. Možná i dík tomu, že jsme věděli jakým stylem se prezentuje. Dík tomu, že máme „silnou“ lavičku, dokážeme udržet tempo, nebo ho i zvýšit, po celý zápas. Musím se opakovat, ale nasazení, bojovnost a týmová hra od všech hráčů zaslouží mou pochvalu. Dnes bych ještě chtěl poděkovat všem fanoušků, za úžasnou kulisu.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Jonáš [-] , L. Doležal [-] , T. Kuřátko [-] (75. M. Hladík [-] ) , V. Beran [-] , V. Procházka [-] (89. K. Kružík [-] ) , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , D. Hrůza [-] (78. D. Polák [-] ) , T. Láznička [-] , M. Kolda [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Bratršovský [-] , M. Kubeš [-] , J. Šimek [-] , M. Pešák [-] (88. D. Čaloud [-] ) - F. Flesar [-] , Č. Čada [-] , H. Hanáček [-] , F. Vomela [-] - I. Kucarov [-] (73. D. Stejskal [-] ) , F. Toman [-]

ŽK: 37. D. Hrůza , 78. T. Kuřátko , 89. M. Hladík - 35. F. Toman , 51. M. Kubeš , 77. M. Bratršovský , 79. M. Pešák .
Hráči zápasu: T. Láznička , T. Kuřátko , M. Kolda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.