3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka si poradila s rezervou Velké Bíteše


Branky


0

Domácí nasměroval k výhře v 6. minutě Flesar. Luka zvítězila nad Bíteší 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích

V Lukách nad Jihlavou se v nedělním odpoledni potkaly týmy, které s přehledem zvládly první kolo a měly po třech bodech. Oba celky navíc první kolo odehrály s čistým kontem.

 

Domácí Luka nad Jihlavou začala velmi aktivně. Už v 6. minutě podnikl výpad po křídle Filip Flesar a pěkným zakončením nedal šanci hostujícímu brankáři Janouškovi – 1:0. Místo, aby domácí rychlá branka nabudila, tak se hry začala dostávat rezerva Velké Bíteše. Ta se však v koncovce trápila a neproměnila ani ty největší šance, které přicházely především standardních situacích. Domácí gólman Jiří Kanswohl mohl děkovat své brankové konstrukci, která se za jeho zády dvakrát otřásla.

Luka navýšila vedení

Po změně stran Velká Bíteš na svou střeleckou nemohoucnost doplatila. Hosté zahodli další stoprocentní šanci a chvíli na to individuální chybu v hostující defenzivě potrestal po hodině hry Filip Toman a poslal svůj tým do vedení 2:0. Hosté se ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale domácí podnikali výpady do otevřené obrany. V 77. minutě přišla definitivní pojistka. To se prosadil Hynek Hanáček, který zužitkoval bezchybnou přihrávku Čeňka Čady, Karel Janoušek v brance hostů byl bezmocný – 0:3. V závěru ještě domácí nastřelili tyč hostující branky.

 

Luka nad Jihlavou tak mají po dvou kolech 6 bodu s impozantním skóre 9:0 a v příštím kole se v zápase neporažených představí na hřišti Jiskry Měřín. Bítešské béčko zůstalo na třech bodech a v příštím kole přivítá nováčka soutěže z Bohdalova.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Nebyl to jednoduchý zápas. Bíteš hrála velice dobře, a kdyby dokázala některé situace lépe vyřešit, bylo by to jiné. Myslím si, že ten minulý zápas i celkově výkon byl lepší. Teď jsme dělali více chyb, které naštěstí soupeř nedokázal potrestat.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Byl to vyrovnaný zápas, kde soupeř byl efektivnější v zakončení, z první šance se domácím podařil vstřelit gól. My jsme měli příležitosti ze standartek a navíc trefili dvě břevna. V druhé půli jsme měli stoprocentní šanci na vyrovnání, ale na místo toho jsme po individuální chybě inkasovali podruhé. V závěru jsme vrhli síly do útoku, ale soupeř přidal třetí branku a jen tyč nás zachránila od čtvrté branky.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Kubeš [-] , D. Čaloud [-] , M. Zámostný [-] , M. Bratršovský [-] - F. Flesar [-] , L. Tuma [-] , H. Hanáček [-] , F. Vomela [-] (75. Č. Čada [-] ) - F. Toman [-] , I. Kucarov [-] (67. P. Číhal [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - M. Ivančík [-] , O. Suchý [-] , O. Švanda [-] , J. Horký [-] - T. Loup [-] (75. P. Rosendorf [-] ) , M. Klusák [-] , O. Říha [-] (61. L. Pelikán [-] ) , J. Jelínek [-] (65. M. Paprskář [-] ) , O. Mucha [-] - T. Dobeš [-] -

ŽK: 70. F. Flesar , 82. Č. Čada - 36. O. Suchý , 69. M. Ivančík , 72. O. Mucha , 81. J. Horký .
Hráči zápasu: F. Toman , F. Flesar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - PETRLÍK Ladislav, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.