Budišov prohrál na hřišti Náměště


Branky


0

Po sériích proher už bylo načase, aby svůj talent ukázali hráči Budišova, který se jim poslední dobou daří skrývat. Ačkoliv byl zápas na začátku velmi vyrovnaný, výsledek byl nakonec pro hosty ne příliš lichotivý.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náměšť si umí říct o míč

Do utkání vstoupily oba týmy velmi dobře. Po přesné přihrávce domácího Romana Durajky postupoval v 17. minutě sám na brankáře Petr Kučera, čímž otevřel skóre.

 

O čtyři minuty později se z rohového kopu prosadil Pavel Čermák a výsledek byl rázem navýšen na 2:0.

 

Po zbytek prvního poločasu se hra vyrovnala a Budišov měl tři velmi dobré šance, jež však zůstaly nevyužity.

Jen červená to může být

Druhý poločas začal náporem Budišova, který byl na chvíli otupen gólem Jana Klímy po brejku, a dá se říct, že tlak byl místy až drtivý, ovšem z mnoha šancí se jeho hráči nedokázali trefit.

 

V 66. minutě zastavil míč rukou domácí Kučera, za což mu byla udělena již druhá žlutá karta. Oslabení domácí se nechali zatlačit a hosté v 75. minutě snížili Štveráčkem.

 

I když měli hráči Budišova ještě nějaké další šance, v závěru po diskuzích vyrovnali už pouze stav hráčů na hřišti, když byl vyloučen Ondřej Mucha. 



Ohlasy k zápasu



FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Dnešní zápas musím kluky pochválit. Zápas byl odmakaný a myslím, že jsme zejména v druhém poločase předváděli dobrý fotbal. Dlouhodobě nás trápí koncovka, což rozhodlo i dnešní zápas.



Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - SLIŽ Emil, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.