2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár se po výhře nad domácími Šebkovicemi posouvá na třetí místo tabulky


Branky


50. V. Říha , 80. M. Rygl - 68. Z. Peňáz , 74. T. Janů , 77. J. Henzl
0

Nedělní zápas mezi Šebkovicemi a Ždárem nabídl mimo pěkných gólů především několik neproměněných šancí. I když se domácí ve druhé půli mače probrali a prokázali neskutečnou bojovnost, jako vítězové nakonec odjížděli hráči ze Žďáru, a v tabulce jim tak nyní patří třetí místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový výsledek po konci první půle

Zatímco domácí jako by neměli svůj den, hostující Žďár počal utkání velmi aktivně a svou rychlou kombinační hrou se dostával do šancí. Bohužel, jak to od posledních zápasů známe, znovu se objevila jeho veliká bolest, a to neproměňování vyložených šancí, které tak postupně spálil Ločárek Patrik, Janů Tomáš, Dominik Musil i Zdeněk Peňáz. 

Neproměněné šance, ale i chuť bojovat

Ačkoliv do druhé půle vstoupili hosté s odhodláním svou střeleckou smůlu protrhnout, lépe se dařilo Šebkovicím, které hned v 50. minutě poslal do vedení Říha. Inkasovaná branka hosty nakopla, a tak se dále tlačili před domácí bránu.

 

V 64. minutě neproměnil obrovskou šanci střídající Henzl, když šebkovický Klubal se štěstím zlikvidoval jeho střelu mezi nohy.

 

Další příležitost skórovat již hosté nezabili, naopak. Po přesné přihrávce Musila křížnou střelou na zadní tyč vyrovnal Zdeněk Peňáz.

 

V 74. minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop, šel Žďár do rychlého brejku. Po skvělé kombinaci centroval Patrik Ločárek a střelou pod břevno zakončil Tomáš Janů. O tři minuty později se o další branku postaral Henzl, který výborně zakončil přesnou přihrávku Tomáše Peňáze, a dovršil tak obrat Žďáru.

 

Domácí Šebkovice se nevzdaly a do konce zápasu se snažily o zvrat, stačily však pouze na snížení Ryglem v 80. minutě a musely skousnout hořkou těsnou porážku. 



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Příští týden nás čeká domácí derby s druhým Herálcem. Dnes musím pochválit všechny hráče za předvedenou hru a především za obrovskou bojovnost.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - M. Hobza [-] , O. Netík [-] (80. M. Pecka [-] ) , K. Busta [-] , V. Říha [-] , M. Chytra [-] , D. Večeřa [-] , D. Kašpárek [-] , P. Kotačka [-] , M. Rygl [-] , D. Karásek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - T. Janů [-] (80. P. Pátek [-] ) , B. Sláma [-] , T. Peňáz [-] , P. Ločárek [-] (82. V. Lukáš [-] ) , D. Musil [-] , T. Ločárek [-] , P. Machatka [-] (62. J. Henzl [-] ) , F. Růžička [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

ŽK: 47. K. Busta , 69. P. Kotačka , 89. D. Večeřa - 66. D. Musil , 90. Z. Peňáz .
Hráči zápasu: Z. Peňáz .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NOVÁK Filip, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.