Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice jaroměřického týmu v Chotěboři


0

Poslední tým tabulky z Jaroměřic nad Rokytnou zavítal v neděli do Chotěboře, kde se očekávala náprava z pochybení v posledních třech kolech ze strany Chotěboře a povinné vítězství, to se domácím hráčům podařilo na výbornou, které si krajský přebor jen tak nepamatuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda vyčíslena šesti góly

Jaroměřice přijely do Chotěboře s respektem, ale co se událo, si zcela jistě před tímto zápasem ani zdaleka nepředstavovaly. Na marodce v seznamu hostů byli Menčík, Křivánek, Kalay, Hošek. K této čtveřici přibyli vinou červené karty zkušený stoper Urbánek a útočník Barák. Dalším nepřítomným obráncem pro tento zápas se stal Hambálek. Tyto absence hráčů se sešli v ten nejhorší čas a Chotěboř je s hladem po výhře náležitě využila.

 

Už ve 12. minutě otevřel skóre Hanousek a mlýn domácích se roztáčel na plné obrátky. Během sedmi minut se prosadila trojice střelců Dvořák, Koutný, Bělovský. Ve 36. minutě nakousl svůj pětigólový koláč tohoto zápasu Odvářka.

 

V 37. minutě se domácí opět řítili na brankáře Františka Piska, ten situaci řešil zákrokem za cenu červené karty, která znamenala zápasovu propustku do šaten. Do konce první půle se ještě jednou stihl trefit Odvářka a bylo evidentní, že se mu nabízí možnost zaútočit na kanonýra soutěže Jendu Peška. 

Střelnice ve druhém poločase

Šest gólů, které padly v prvním poločase, nebylo zdaleka konečných. V tom druhém jich padlo rovných devět, a tak si zhruba stovka diváků dopřála ty pravé fotbalové hody.

 

Moravec a Koutný poslali stav skóre na 8:0 a v 59. minutě se alespoň čestný zásah podařilo vsítit Jaroměřickým, ten si připsal Furiš.

 

Během šesti minut o sobě dal vědět opět Odvářka. Martin Koutný zkompletoval v tomto zápase hattrick gólem na 11:1, kapitán domácích Somerauer stanovil konečné skóre tohoto rekordního zápasu na 14:1 poté, co se před ním ještě prosadili Odvářka s Hlaváčkem.

 

Martin Odvářka zaokrouhlil počet přesných zásahů v sezóně na deset a dostal se do čela střelecké tabulky. 

 



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - R. Odvářka [-] , M. Čáp [-] , T. Keller [-] - M. Somerauer [-] , M. Koutný [-] , J. Hlaváček [-] (46. J. Hlaváček [-] ) , O. Bělovský [-] , L. Dvořák [-] (46. F. Janda [-] ) - P. Hanousek [-] (46. M. Moravec [-] ) , M. Odvářka [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - M. Hutař [-] (76. T. Novotný [-] ) , J. Fruhauf [-] , M. Svoboda [-] , M. Václavek [-] - M. Netrda [-] , P. Kurtin [-] , J. Stejskal [-] , F. Hvězda [-] - M. Macháček [-] , M. Furiš [-] (89. O. Ošmera [-] ) -

ŽK: 84. M. Furiš . ČK: 37. F. Pisk .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - ŠKORPÍK Martin, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.