2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice porazila oslabené Košetice


Branky


0

V 10. kole KP Bystřice nad Pernštejnem poráží na domácí půdě Košetice a minimálně do zítřejšího poledne přenocuje na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhru domácích nastartoval Sklenář

Dnešní jediný zápas Krajského přeboru byl odehrán od 15:00 na hřišti v Bystřici nad Pernštejnem, kam dorazil tým z Košetic.

 

Hosté z Košetic měli z důvodů nemoci a zranění ve svých řadách citelnou absenci několika hráčů základní sestavy. V podání Skořepy, Starého, Paťha, Duffka a Kubů a tak předzápasové vyhlídky Košetických nebyly optimistické.

 

První branka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat a už ve 13. minutě otevřel skóre zápasu domácí Radek Sklenář, po průnikové přihrávce ze záložních řad se ocitl tváří v tvář proti brankáři Jíšovi, který na střelu mezi nohy nestačil zareagovat 1:0.

 

Do konce poločasu zbývala spousta času a domácí tým zcela ovládl hru. Ve finálním zakončení se Bystřickým nedařilo, navazovali tak na utkání z Jaroměřic, kde jim rozvlnit síť nebylo přáno. Nutno podotknout, že velký díl zásluhy na tom měl hostující brankář Jíša, který sršení střel a brankové situace zdárně likvidoval.

 

Ve 42. minutě se ve vápně pohotově zorientoval Chocholáč a střelou k tyči Jíšovi brány stanovil stav 2:0 pro domácí.

Druhá půle branku nenabídla

Ve druhém poločase se Košetický tým dostal do Prešovského betonu, zataženou hrou  s vyčkávací možností na brejk. Ten se nekonal a brankář domácích František Svoboda řečeno s nadsázkou mohl sledovat hru z tribuny. Zato brankář hostů Jíša se v dnešním zápase pořádně zapotil a především jeho výkonem je prohra výsledným skórem symbolická.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Josef Soukop: Domácí hráči měli zápas zcela ve své moci a nepustili hráče Košetic vůbec k ničemu, matně si vybavuji jestli měl domácí brankář vůbec nějakou práci snad sebráním míče po rohovém kopu a to by bylo vše. Hosté v zápase jen bránili, z mého pohledu míč v držení 70 ku 30 % a nebýt hostujícího brankáře Jíši, který byl v tomto zápase jedničkou na hřišti, hosté z Košetic odjíždí s daleko větší nadílkou.

TJ Sokol Košetice
Miloslav Vejsada: V sestavě jaké jsme přijeli do Bystřice nebylo v očekávání nic jiného než aby nám dali 5 gólů a mi pojedeme domů. Tím pádem to z našeho pohledu dopadlo velice dobře, že jsme prohráli jen 2:0 a s výsledkem jsme maximálně spokojeni.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] (66. J. Smolík [-] ) , T. Vařejka [-] , T. Samek [-] (78. D. Čech [-] ) , P. Blaha [-] , Z. Sklenář [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] (85. P. Bajgar [-] )

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - Z. Tržil [-] , M. Duba [-] , V. Vlk [-] , M. Sovka [-] , D. Bartoška [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-] , A. Vejsada [-] , J. Kordík [-]

ŽK: 9. T. Vejsada , 51. V. Vlk .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: STRAKA Karel - PAVLAS Jiří, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Huhtamaki Okříšky 14 31:18 28
2 SK Fotbalová škola Třebíč 14 58:18 27
3 FC Chotěboř 14 29:15 27
4 TJ Slovan Kamenice nad Lipou 14 29:22 24
5 TJ Sapeli Polná 14 20:15 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Hobza 17
2 Vojtěch Bence 14
3 Michal Šmarda 11
4 Martin Dvořák 9
5 Tomáš Zacha 7
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Libor Bačkovský 47 50,0% 0
2 Petr Kříž 46 50,5% 1
3 Radek Přivratský 45 45,9% 0
4 Ondřej Přibyl 44 44,9% 0
5 Michal Zikmund 44 45,4% 1
Zobrazit celou tabulku