Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice promarnily poločasové vedení 2:0


Branky


0

Jaroměřice nezvládly udržet dvoubrankové vedení a nemají ze zápasu s Pelhřimovem ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězný poločas Jaroměřic

Sedmé kolo přineslo hráčům Jaroměřic úspěch i vítězství, alespoň to poločasové proti Pelhřimovu. Dva zásahy do sítě Pelhřimova z kopaček Hoška a Stejskala nasvědčovaly o naději na velice slibný výsledek.

 

Druhou půli ovládl Pelhřimov

Těžko říct co se událo v kabinách obou celků o poločasové přestávce, ale lehko se dá představit co ze spokojeného publika udělal zápasový obrat v druhém poločase. 

 

Trenér Pelhřimova reagoval na nepříznivý stav utkání a provedl hned dvě změny v sestavě. Hřiště opustil Obranec s Píchou a nahradil je Bartoň se Sládkem. Na následné hře Pelhřimova to bylo evidentně znát a v zápase začalo hostující mužstvo dominovat.

 

Po sedmi minutách na hřišti se střelecky prosadil čerstvý hráč Bartoň o vyrovnání se o sedm minut později postaral Faltýnek. 

 

Obavy o dobře rozehraný zápas ze strany Jaroměřic byly na místě. Tlak Pelhřimova neustával a Jaroměřické defenzivě dělal značné potíže. 

 

Pátá branka zápasu byla k vidění v závěru. Gólem Vacka v 81 minutě byl velký fotbalový obrat na světě 2:3. Dobrá fyzická kondice s herní převahou dovolila hostujícímu celku jít v tomto zápase do vedení, které podtrhl Mazanec 2:4.

 

Jaroměřice se tak dělý o dno tabulky s Kouty, které prohrály totožně domácí zápas s Přibyslaví.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - T. Hambálek [-] (56. M. Hutař [-] ) , J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , J. Fruhauf [-] - S. Křivánek [-] (63. T. Kalay [-] ) , J. Stejskal [-] , P. Kurtin [-] , M. Netrda [-] - L. Barák [-] , M. Hošek [-] -

FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - V. Vacek [-] , J. Chadim [-] , J. Homolka [-] , T. Pícha [-] (46. F. Bartoň [-] ) , J. Vlk [-] - D. Poul [-] , A. Ryšavý [-] (72. T. Mazanec [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] , V. Poul [-] - T. Obranec [-] (46. O. Sládok [-] )

ŽK: 47. P. Kurtin - 34. V. Poul , 70. V. Vacek . ČK: 86. L. Barák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - PETRLÍK Ladislav, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.