FOTO: Ve Ktiši se žádná senzace nekonala a domácí si došli povinně pro tři body


Branky


1

Vltavičtí se v minulém kole utrhli Volarským od poslední příčky tabulky a ve Ktiši chtěli tajně překvapit. Jenže rezerva peckářů má v tomto období vynikající formu a hosté to pocítili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo to v šesté minutě, ale to bylo na dlouho vše

Domácí hosty zjevně podcenili. Zejména poté, když v 6. minutě je poslal do vedení kanonýr  Jaroslav Mrkvička.  Domácí usnuli na vavřínech a mysleli si, že Vltavičtí se sami porazí. Hosté ale byli hodní až moc a k ohrožení domácí branky se téměř nedostali. Lhenická rezerva hrála to, co potřebovala a poločas skončil tak, jak začal.

Vše rozhodla 52. minuta, to domácí dali druhý gól a bylo rozhodnuto

Lheničtí pokračovali v bohorovném výkonu, ale branky přidali. V 52. minutě Dominik Kolář zvyšuje a domácí jsou klidní. Byl to pohodový výkon, kdy ještě v 70. minutě Josefem Grilem a v 80. minutě Jaroslav Mrkvičkou přidali branky. Domácí tak po ne zcela přesvědčivém výkonu berou tři důležité body. Hosté jen snili o překvapení a pokud chtějí mít přes zimu trochu klidu, měli by za týden vyhrát ve Volarech, aby černý Petr zůstal tam.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - LITVAN Jiří (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2017 15:13
Nemyslím si že by domácí byly jasně lepší.Hosté odešly fyzicky a to se pak projevilo.Z mého pohledu se nemají hosté za co stydět.