3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí Zbytiny v průměrném utkání braly všechny body


Branky


0

Ve Zbytinách se odehrálo derby mezi domácím celkem a osm kilometrů vzdálenými Volary. Byl to průměrný a v závěru podprůměrný zápas, ve kterém byli přeci jen fotbalovější domácí. Zejména první poločas byl v režii Zbytin, ale Volarští ukázali zlepšený výkon, ale ani to na bodový zisk nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytiny nezačaly dobře

Domácí začali velmi opatrně a nervózně. Jako by jim porážka ve Vltavici vzala vítr z plachet. Hosté zahájili ztrátou míče a z následného protiútoku trefuje Šnajdr tyč. Hraje se dál a Zbytinští chtějí dát rychle branku pro klid duše i herní pohodu. Přišlo to v desáté minutě. Dyba nachází centrem přes celou šíři hřiště Libora Václavíka, který jde sám na gólmana Sochu, udělá mu kličku a skóruje. Tím však domácí nervozitu neuklidnil. Zbytinští byli lepší na míči, hráli dobře po křídlech, ale špatně vyplňovali obranný prostor mezi obranou a útokem. Záloha nebyla a to je vždy komplikace. Volarští toho nedokázali využít a tak se bojovalo uprostřed hřiště víc, než je nutné.

 

 

Ve 22. minutě předvádí svou dovednost Ivan Kostík a lobem á la Nadal přehazuje Sochu a je tady pojistka. Zbytinští se stále ale nemohou uklidnit, začínají diskutovat spolu mezi sebou i s hlavním arbitrem utkání  Janem Trněným mladším, ale to k ničemu nevedlo. Tato nesoustředěnost je rozhodila až do konce poločasu. V závěru poločasu dávají domácí branku, ale pro postavení mimo hru nebyla uznána. Být zde silnější a konsolidovanější soupeř, asi by se domácí divili, neboť Volarští nedokázali jejich nesoustředěnost využít. Hosté do poločasu moc nezlobili. Z jejich strany šlo o ojedinělé útoky a též nasbírali několik přímých kopů. Poslední minuta přinesla přímý volný kop Tatranu a Ondra Nechutný z něj nádherně trefuje jen břevno Katzkovy branky. To bylo v této části vše.

Druhý poločas přinesl jen třetí branku domácích

Hra v této části silně upadla. Zbytinští přistoupili na volarské tempo a jediné co vytěžili, byla standardka po faulu na mladého Kostíka. Z přímého kopu se v 53.minutě parádně trefil Vojta Šnajdr a bylo to poslední pěkné, co tato část nabídla. Hra se pomalu dostávala do průměru a s přibývajícím pádem teplot až za něj. Byl to boj uprostřed hřiště. Mnoho nepřesností s žádnou kvalitou. Domácí šlechtí to, že za výhrou šli a udrželi si ji. Marcel Katzko se dlouho nudil a až v závěru vychytal několik volarských střel a únik Radka Vávry. Tím jak zápas upadal, jako by si míč vzala svatá Magdaléna na horu na kopec, jak se na to nemohla dívat a domácí kárala za onen průměr. Závěr se odehrál na středu hřiště a poněvadž ani hlavní arbitr Jan Trněný neměl důvod něco nastavovat, zápas tak skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský, domácí vedoucí: Dnes jako by na nás ležela prohra z Horní Vltavice. První poločas jsme byli lepší na míči a hlavně dali dvě branky. V druhém jsme byli lepší, ale dnes jsme neměli den a musíme být za tři body moc rádi.

TJ Tatran Volary
Emil Podracký, AR a vedoucí Tatranu Volary: První poločas byl hrozný. Dnes jsme se sice snažili, ale domácí nám dali lekci z efektivity. V druhém poločase to bylo o něco lepší, dostali se do několika šancí i k střelám, ale to bylo málo. Zbytinští si body vzali v pohodě a já jim blahopřeji.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - D. Dyba [-] , F. Šnajdr [-] , J. Véber [-] , L. Václavík [-] - M. Řehoř [-] , K. Hettner [-] , P. Lebeda [-] - V. Šnajdr [-] , Z. Lenc [-] , I. Kostik [-]

TJ Tatran Volary
P. Socha [-] - M. Gramblička [-] , L. Lacina [-] , M. Muzika [-] , F. Podracký [-] , M. Tokár [-] , M. Peter [-] , V. Tůma [-] , M. Podracký [-] , T. Kočárek [-] , J. Jarkovský [-]

ŽK: 48. V. Šnajdr - 48. M. Podracký .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - PARUS Ondřej (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.