2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace kola. Borovoladští potvrdili svou dobrou formu a z Hoštic vezou výhru


Branky


9. M. Hrabák , 82. J. Turek - 16. J. Čech , 50. V. Hovorka , 70. P. Krnák , 88. L. Lebeda
0

Hoštický tým rychle vedl, ale hosté se nesesypali a oplatili rychlým kontrem. První poločas byl překvapivě lepší pro hosty, neboť dokázali ustát domácí tlak. V druhém dějství vygradovala hra hostí a pán Hor jako by jim seslal pořádnou dávku větrného štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali tlakem a rychle vedli. Borovoladští ale ukázali svou sílu a do poločasu vyrovnali

Domácí celek se posledními výbornými výsledky dostal až do první pětky a míchá kartami v boji o postup, roli favorita ale nesplnil. Hosté přijeli dobře připraveni a hlavně v pohodě. Hoštický celek, získal rychle převahu a již v deváté minutě šel zásluhou Marka Hrabáka do vedení, když se hosté v obraně nedohodli. Touto brankou měl začít drtivý tlak, ve kterém by domácí zničili hosty. Nic takového se nedělo. Borovoladští se nezatáhli a nečekali až do nich celek z náhorní plošiny nad Vimperkem začne bušit.

 

Hraničáři byli sice pod tlakem, ale dokázali se z něho dostávat k brejkům a tak domácí museli být ve střehu. Jeden z takových výpadů se hráčům z cetrální Šumavy povedl v 16. minutě a Jakub Čech vyrovnal. Jak ubíhaly minuty,  převaha Hoštic gradovala, ale domácí hráči zahazovali velké šance a hodně pochytal brankář Jan Petráň, který má v posledních kolech vynikající formu a tak se skóre neměnilo. Hosté před koncem poločasu vyrovnávají hru a s nerozhodným stavem odchází spokojeně do kabin.

Druhý poločas přišla šumavská vichřice, které domácí nedokázali odolat

Pět minut po poločasu dává hostům velkou naději kanonýr Václav Hovorka, který otáčí skóre ve prospěch hostí. Domácí jsou v šoku a borovoladští sedají na koně. Pán hor je žene vpřed a tak se začínají dít pod Boubínem věci. Hosté hrají chytře, v 70. minutě Petr Krnák přidává třetí branku do sítě domácích. Tím je zápas úplně otočen a hoštičtí jsou si vědomi toho, že podcenit soupeře se nevyplácí.

 

Borovoladští hrají zkušeně a pokračují v podzimní formě. Byť celek domácích srovnává hru, tak Hraničáři je k mnoha šancím nepouští a hrají chytře odzadu a drží výsledek. Hoštický celek se přece jen ještě jednou nadechne a poslední desetiminutovka ještě nabízí zápletku. V 82. minutě Jakub Turek dává kontaktní branku a domácí ještě zatlačí. Jenže hosté dokázali i v tomto okamžiku zareagovat a dvě minuty před koncem utkání rozhoduje o třech bodech hostí Ladislav Lebeda. Výborný druhý poločas se borovoladským povedl a vezou si domů pod Homoli tři cenné body.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, stálý spolupracovník a hráč Hraničáře.: V úvodní části to bylo vyrovnané. My jsme si ale dali vlastní branku, což nás rozhodilo a domácí měli převahu. Naštěstí Kuba Čech vyrovnal a to nám pomohlo. Ubránili jsem to do poločasu a druhý již byl náš. Domácí byli zaskočeni vývojem a zdálo se mi, že jim začalo ubývat sil. My jsme dali třetí branku a to bylo dobré. Hoštice ještě snížily, ale to bylo vše. Poslední branku dal Láďa Lebeda a my jedeme domů s třemi body. Byl to dobrý zápas a nám se povedla odveta za jarní porážku z minulého ročníku.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
O. Vašura [-] - P. Pahorecký [-] , M. Stupár [-] , J. Korbel [-] , M. Hanzal [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , J. Turek [-] , M. Procházka [-] , F. Půbal [-] , V. Pešl [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - L. Lebeda [-] , V. Hovorka [-] , J. Čech [-] , J. Miko [-] , P. Krnák [-] , M. Dvořák [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Horejš [-]

ŽK: 74. J. Korbel - 85. A. Nahodil , 85. V. Hovorka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - VINCÍK Josef (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.