1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté ze Svaté Maří Magdalény domácí zaskočili a překvapení je na světě


Branky


0

Domácí rezerva po solidním začátku zpomalila a čeká na poslední zápas sezóny. V tomto utkání to Netoličtí potvrdili a ještě dohrávali v deseti, když jim byl vyloučen Filip Rokůsek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný výsledek byl lepším pro hosty

Hosté přijeli na konec okresu na začátek rybníkářské oblasti se snahou konečně prorazit sérii proher. Hráli odzadu a z hodně hlubokého bloku. Netoličtí na domácím letišti roztáhli hru, ale mářští hráli chytře na brejky a zejména Miroslav Sýs byl velmi nebezpečný. Ve 25. minutě vychází hostům brejk a právě Miroslav Sýs již ví, jak s tím naložit a hosté vedou. Netoličtí přidali na rychlosti, zpřesnili kombinaci a dostali soupeře pod tlak. Mářští odolávali téměř celý poločas, aby tři minuty před koncem přeci jen inkasovali z kopačky Rudolfa Meindla.

Branka do šatny hosty nesložila a ukázali, že v tomto zápase půjdou za body

Druhý poločas toho moc nepřinesl, co se fotbalu týče. Mářští pokračovali ve své taktice s brejky a domácí jako by se rozhodli, že jim bod stačí. Byl to víc pokec se sudím a mnoha nepřesnostmi z netolické strany. Mářským tento způsob boje vyhovoval, neboť nekoncentrovaní netoličtí jim dali dost prostoru ke zteči, ale domácí gólman Radek Varyš byl ze strany domácích snad jediný nad věcí a dlouho odolával. Tlak domácích končí v 78. minutě, kdy je vyloučen po druhé žluté kartě Filip Rokůsek. Netoličtí měli po tlaku, hra se vyrovnala a hosté se snažili stále stejnou taktiku s hrou o kontry. Již to vypadalo na dělbu bodů, když mářští založili jeden z posledních protiútoků a Václav Vondrášek v poslední minutě řádné hrací doby posílá tříbodovou radost pod Mářský vrch.



Sestavy


1. FC Netolice B
R. Varyš [-] - D. Andres [-] , M. Rybáček [-] (83. J. Skála [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Caletka [-] , D. Hlavatý [-] , L. Schönbek [-] , M. Havel [-] , V. Stránský [-] , J. Šulc [-] , J. Rejhon [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - V. Chvál [-] , P. Novotný [-] , M. Sýs [-] , P. Sýs [-] , V. Levanský [-] , J. Balvín [-] , T. Hubáček [-] , D. Kavan [-] , V. Vondrášek [-] , F. Topka [-]

ŽK: 72. L. Schönbek , 78. F. Rokůsek - 77. M. Sýs . ČK: 78. F. Rokůsek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - SKLÁŘ Martin (N), SKALICKÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.