Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatí si pohrálo s Nebahovskými, ve 4. minutě už to bylo 3:0!


0

Za trvalého deště a silného větru se odehrálo utkání kola, které bylo v rámci sledovanosti to nej.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si u Blanice umí poradit a tentokráte žádné překvapení nedopustili

To, co nikdo nečekal, se stalo skutkem. S velkým větrem přišlo do Záblatí i brankobraní. Pro hosty byl úvod jako blesk z čistého nebe, i když bylo zamračené. Během prvních pěti minut třikrát inkasovali a bylo vymalováno. Domácí jakoby tušili, že je třeba hrát po zemi a taky s větrem. No nebylo to sice s větrem o závod, ale hned první útok proměňuje obránce Jiří Růžička, který tak hlásí návrat formy. Ve třetí minutě Jan Lukeš přidává z dalšího brejku druhý gól a vše rozhodl, alespoň pro tuto část utkání Adam Černý ve 4. minutě. Tak to byl úvod jak z hororového filmu a hosté se z toho neprobrali do konce zápasu. Tím byl dán i ráz poločasu, který se dohrál pod taktovkou domácích. Ani ti nejzralejší pamětníci prý nepamatují, kdy Záblatští sokovi z Nebahov nastříleli z prvních tří útoků branky. Sokolové tím měli klid a mohli se věnovat údržbě. Ona ta nedělní sibérie ani k fotbalu moc nenutila a tak se poločas již odehrál s tímto stavem.

Druhý poločas byl střelecky lepší a domácí v něm přidali pět branek.

Tentokráte se hrálo devět minut. V této minutě přidal svůj druhý gól Jan Lukeš a bylo rozhodnuto. Domácí pokračovali v krasojízdě a stříleli jak u Verdunu. V 60. minutě dává nepopulárního bůra Martin Janošťák, v 67. Pavel Halounek přidává půltucet, sedmým gólem kompletuje v 68.minutě Jan Lukeš hattrick. Vše uzavírá pět minut před koncem muž, který vše začal, tedy Jiří Růžička. Sokolové se v nevlídném počasí, kdy víc jak půlmilionu českých domácností vyhlásilo black out, probudili. No a černý den naopak postihl Nebahovské, kteří sem určitě pro osm fíků nejeli.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , D. Rosa [-] , V. Valouch [-] - R. Cinádr [-] - S. Sitter [-] , L. Cinádr [-] - R. Medřický [-] , M. Rosa [-] , T. Barták [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁŠA Richard - SOVA Miroslav (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.