J. Szabo 60. (p.)
J. Peta 67.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Horní Vltavici se hrál bojovný fotbal plný kontaktů se šťastným koncem pro domácí


Branky


60. J. Szabo (p.) , 67. J. Peta - 30. M. Řehoř
0

Na levém břehu Teplé Vltavy se hrál velmi dobrý zápas. Domácí dřeli a zejména za výkon v druhém poločase si tři body zasloužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl velmi solidní fotbal. Oba týmy předvedly boj plný kontaktů, ze kterého vyšly lépe hosté

Zbytinští přijeli potvrdit dobrou fomu, ale domácí jim nedali nic zadarmo. Na menším hřišti to bylo kontaktní bojování. Plno soubojů od mírných k ostrým, ale vždy v rámci fér hry. Hosté byli fotbalovější a určovali tempo hry. Vltavičtí zase bojovnější a hlavně nedali hostím nic zadarmo. Zajímavé utkání ovládli obránci a oba gólmani - Michal Švarc i Lukáš Svoboda. Půlhodiny boje o střed hřiště, to byl znak první půle hry. Ve třicáté minutě se utrhnul hostující mladý záložník Řehoř a posílá Zbytinské do vedení. Do poločasu se pokračuje podle stejných not, domácí si vytvořili několik šancí, ale Švarc je vychytal a do poločasové přestávky šli spokojeněji hosté.

Druhý poločas nabídl vše, co kontaktní fotbal přináší, včetně branek v síti hostí

Vltavičtí od začátku této fáze hry převzali otěže do svých rukou. Pomalu se dostávali na polovinu soupeře a tlačili Zbytinské před Švarce. Byl to velký boj, který přinesl i šance. Jan Szabo dostává v 55. minutě krásný centr a rybičkou hlavičkuje do břevna. Hned na to Josef Biháry našel jen připraveného Švarce a Psotka zakončil střelou vedle. To byl výsledek tlaku, který sílil.

 

V šedesáté minutě proniká Biháry, nahrává M. Szabovi a Denis Žárovský jej podráží. Hlavní arbitr Misroslav Harvalík nařizuje pokutový kop, který Jan Szabo proměnil a korunuje tak parádní čtvrhodinku domácích. Boj pokračuje, ale s přibývajícími minutami přeci jen tlak domácích ochabuje a hosté se dostávají na dostřel Svobody. Domácí gólman však předvedl excelentní výkon a zejména při šancích Kostlíka a Šnajdra se ukázal, když oba vychytal v souboji tváří v tvář.

 

Pro domácí hraje i znalost hřiště a zejména autová vhazování Karlem Voldřichem jsou malou standardkou, když dokáže vhodit míč na třicet metrů do pokutového území. V 67. minutě se po pravé straně dostává míč k Petovi, který trefuje z první a nádherně vymete levý roh Švarcovy branky. Po gólu se domácí pomalu zatahují a přichází velký boj o střed hřiště. Vltavičtí dřou a drží mírnou převahu. Posledních deset minut to byl tlak Zbytinských, ale Šnajdr, Dyba, ani mladý Hudák se neprosadili a domácí tak vydřeli tři body, kterými se odtrhli od posledního místa.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
kapitán a brankář Lukáš Svoboda.: "Byl to bojovný zápas, do kterého jsme dali boj a srdce a vyšlo to. Zbytiny byly silné, ale my dnes měli štěstí a za tři body jsme moc rádi. Hosté zápasu pomohli a dnes rozhodlo naše srdíčko." František Pokorný, funkcionář klubu: "Dnes to byl boj a konečně se k nám přiklonilo štěstí. Zbytiny ukázaly svou sílu a pro nás rozhodlo nasazení v osobních soubojích, vůle a srdíčko. Jsme moc spokojeni a za tři body rádi. Díky soupeři za skvělý fotbal, který dnes musel lidi bavit."

TJ Zbytiny
kapitán Pavel Lebeda: "Dnes rozhodlo domácí nasazení a taky štěstí. My jsme měli dost šancí, ale domácí gólman byl výborný. Kontaktní fotbal a boj, ze kterého vyšli lépe domácí borci, kterým ke třem bodům gratuluji. Pro nás to bylo dnes těžší i o to, že jak se blíží konec, přibývají zranění a tak nám chybělo několik hráčů a to bylo znát."



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - A. Kříž [-] , J. Bihari [-] , D. Halabrín [-] , J. Szabo [-] , L. Psotka [-] , M. Falář [-] , J. Peta [-] , J. Bihary [-] , D. Veselý [-] , K. Voldřich [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - L. Václavík [-] , P. Lebeda [-] , D. Žárovský [-] , F. Šnajdr [-] , D. Dyba [-] - P. Hábich [-] , Š. Novák [-] , M. Řehoř [-] - I. Kostik [-] , Z. Lenc [-]

ŽK: 52. J. Szabo - 45. Š. Novák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - POKORNÝ František (N), PARUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.