0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vyhrály i v deseti a zůstavájí ve hře o fotbalového krále podzimu okresu Prachatice!


Branky


4. R. Sura , 29. R. Sura
0

Hosté udeřili již ve čtvrté minutě a poté předvedli "plzeňský" výkon. Za zmínku stojí, že ačkoli měl lhenický tým na soupisce uvedeno 11 hráčů, ve skutečnosti odehrál celé utkání pouze v deseti lidech (Michal Sedlák nakonec nedorazil).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše se vyřešilo v této fázi hry a peckářská rezerva předvedla, proč je tam, kde je

Rezerva peckářů hraje v této fázi soutěže výborně a opět šlape vedoucímu Záblatí na paty. Na Borových Ladách vládlo chladné a větrné počasí, které nutilo hráče běhat. Hrál se zajímavý zápas, ve kterém celý zápas v oslabení hrající hosté udeřili již ve 4. minutě Surou. Tím bylo vše dáno. Lheničtí drží míč, kontrolují hru a domácí se je snaží brejky přelstít. Peckáři, to je nyní tým, který hraje prim soutěže a ukazuje domácím proč. Taktický výkon, držení míče a solidní mezihra, to je deviza Lhenických. Domácí Hraničáři bojují, kombinují, ale hosté vše odvrací. Po půl hodině hry se hosté Surou jeho druhým gólem opět prasazují a je prakticky vymalováno. Poločas končí pro hosty spokojeně a tak se čeká domácí ofenziva.

V druhém poločase domácí snaha končí na dobré taktice hostí.

Druhý poločas se dá nazvat plzeňským výkonem hostí. Lheničtí se nikam nehrnuli. Kontrolovali míč, a nechali domácí vyniknout. Jenže Borovoladští tentokrát narazili na soustředěný výkon Lhenic. Brejky, kombinace a střely z dálky, to měla být domácí ofenziva, jenže na hosty neplatilo nic. Druhý poločas tak skončil bez gólu, ale ty dva z prvního určily, že lhenický tým bude dál na dostřel vedoucím týmům a tak závěr podzimu bude jistě zajímavý.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, hráč Borových Lad.: Nezachytili jsme začátek a Lheničtí rychle vedli o dva góly a mohlo to být i víc.V druhém poločase jsme zatlačili, ale zahazovali šanci za šancí. Dnes jsme toho zahodili na dva zápasy a to nás mrzí. Zápas vyhrál šťastnější, oni tomu šli dobře naproti, doslova body vydřeli.

SK Lhenice B
Jan Bumba: Rezerva tentokrát nevyužila možnosti využít více hráčů z kádru „áčka“, neboť ti měli před sebou nedělní utkání ve Vlachově Březí. A tak do zápasu na Borových Ladách nakonec nastoupili o deseti, ač na soupisce bylo počítáno s více hráči pro toto utkání. Přesto si rezervisté v prvním poločase dokázali z rohových kopů vytvořit dvěma trefami R.Sury dvougólový náskok, a to hned v úvodu zápasu (ve 4.´) a poté ve 29.´, aby několik brankových příležitostí J.Mrkvičky zůstalo nevyužito. Ve druhém poločase měli herní převahu domácí, ale hosté pozornou defenzivou i s výborným výkonem gólmana J.Vágnera dvougólový rozdíl udrželi, soupeři nedovolili skórovat a dovedli mač ke konečnému vítězství.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - V. Hovorka [-] , L. Lebeda [-] , M. Rypl [-] , J. Štěrba [-] , P. Krnák [-] , J. Čech [-] , L. Miko [-] , M. Dvořák [-] , S. Mach [-] , M. Vokurka [-]

SK Lhenice B
J. Vágner [-] - V. Pilát [-] , D. Kolář [-] , P. Starý [-] , F. Jeníček [-] , M. Sedlák [-] , D. Lukač [-] , R. Sura [-] , J. Exner [-] , J. Mrkvička [-] , J. Grill [-]

ŽK: 57. V. Hovorka - 38. D. Lukač , 52. J. Mrkvička , 83. P. Starý , 89. J. Exner .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Heinzl Václav - HUŠEK Radek (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.