Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Volarští drželi krok jen čtvrthodiny a potom již ve Volarech vládnul Slavoj


Branky


20. M. Sedlák - 14. L. Daněk , 30. M. Wágner , 40. M. Kolafa , 56. M. Kolafa , 65. M. Zelený , 73. E. Rauscher , 76. M. Wágner (p.) , 85. M. Zelený
0

Na Volarském letišti se ve větrném odpoledni hrál vyrovnaný fotbal jen čtvrthodinu. Tatran na druhý tým tabulky nestačil a tak se pokračuje v mizérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí srovnali, ale nakonec poločas patřil Husineckým

   Úvod byl vyrovnaný a rozháraný. Celek Husince se rozběhával a Volarští se přizpůsobili tempu hry. Bylo to deset minut běhu a málo fotbalu. Po deseti minutách zahrozili domácí, kdy se Martin Sedlák dostal na dostřel před Tolnaje, ale souboj vyzněl pro gólmana hostí. Ve 14. minutě se prosazuje Lukáš Daněk a hosté vedou. Hned po rozehrání ale dělají chybu v rozehrávce a Iliev nachází Martina Sedláka, který nadvakrát vyrovnal. To bylo ze strany Tatranu vše. Po dvaceti minutách se husinecký tým dostává do hry. Získal převahu, kterou zúročil. Husinečtí se tlačí před domácí branku, kterou střežil jejich bývalý spoluhráč Pavel Socha a vůbec jej nešetřili. Ve 30. minutě  Miroslav Wágner otáčí opět na stranu Husineckých. Po této brance se hra Tatranu zhroutila a hosté do poločasu přidávají ve 40. minutě Markem Kolafou třetí branku, která je zároveň pojistkou klidu.

Druhé dějství hosté dohráli v pohodě a přidali i branky

I v této části vše podstatné přišlo až po čtvrhodině hry. Domácí se snažili o kontaktní branku, ale kompaktní obrana husineckých nedovolila již vůbec nic. V 56. minutě Marek Kolafa střílí další branku a hosté již jen dohrávají. V 65. minutě jeden z nejlepších hráčů hostí Marcel Zelený dává nepopulárního bůra a je konec všem volarským nadějím. V rozmezí 73 a 75. minuty branky přidávají Emerich Rauscher a Miroslav Wágner.  Vše ukončil pět minut před koncem Marcel Zelený a Slavojové si zpod Bobíku vezou tři body k Blanici.

Volarští mají nyní již jen dvě šance něco změnit, ale nečekají je jednoduché zápasy - příští týden zajíždí do Zbytin a v posledním podzimním kole, které je ale prvním soutěže, je čeká Horní Vltavice.



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Socha [-] - J. Jarkovský [-] , M. Sedlák [-] , M. Muzika [-] , F. Podracký [-] , M. Tokár [-] , M. Peter [-] , L. Hybner [-] , V. Tůma [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - P. Kůs [-] , R. Vítkovský [-] , E. Rauscher [-] , M. Wágner [-] , M. Kolafa [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Předota [-] , L. Daněk [-] , R. Tichý [-] , J. Maryška [-]

ŽK: 63. M. Předota .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MIKŠÍK Vilem (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.