Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytiny jsou doma na podzim silné. Vitějovičtí zase reklamou na solidní fotbal a ten se pod Svatou Magdalénou hrál


Branky


0

Domácí za pětadvacet minut nasázeli tři branky a hosté byli jak v nejhorším snu. Druhý poločas domácím dochází dech a hosté jdou na kontakt. V samotném závěru nakonce o třech bodech rozhodli zbytinští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 25. minut trojka v síti hostí a domácí jsou v euforii.

Ve Zbytinách se na podzim hraje výborný fotbal. Domácí jsou v pohodě a přesvědčili se o tom hosté zpod Osule. Zbytinští s Marcelem Katzkem v bráně neprohrávají a to předvedli i v nedělním krásném odpoledni. Od úvodních minut zahájil celek domácích ofenzivu a již v páté minutě Ivan Kostík otevírá skóre na konto domácích. Zbytinští jsou na vlně, získávají převahu. V 15. minutě začíná jízda Vojty Šnajdra, ten přidává druhou branku domácích a průchod emocí je velký.  Svatý Vít si bere patronství nad svými a z nedaleké kostelní věže jim odbije čtvrtou hodinu. To domácí již vedou o tři, když Vojta Šnajdr dal svůj druhý gól a domácí jedou. Do poločasu je vše na kopačkách zbytinských borců, ti si uhlídají výsledek a zaskočení hosté jdou přemýšlet do kabin.

Hned v první minutě hosté střílí gól a to je nabudí. Zápas graduje a hraje vysoký průměr přeboru.

Hosté hned prvním útokem zaskočí obranu domácích a Jiří Kovář snižuje. Tato branka hosty nabudí. Hra se srovnává a hraje se výborný fotbal. Zbytinští tradičně dřou a na jejich straně je bojovnost, nasazení a dřina. Hosté ukazují fotbalovost, dobrou kombinaci a protože zakončení bylo na obou stranách solidní, byl to super zápas. V 60. minutě se Vojta Šnajdr trefuje potřetí a kompletuje hattrick. Odskok o  tři branky je pro domácí důležitý. Neboť ať je to jak chce, s přibývajícím časem šli zbytinské síly dolů rychleji než hostům. Domácí dřou a zavírají obranná vrátka. Hosté přebírají otěže hry a jdou za kontaktní brankou. Je to úporný boj z obou stran a domácí propustí střelu nejlepšího hráče hostí Václava Ludačky v poslední minutě hrací doby. V nastaveném čase se již nic neudálo a tak v dalším výborném zápase doma Zbytinští bodují naplno a jedou parádní podzimní jízdu dál.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - L. Václavík [-] , D. Dyba [-] , J. Véber [-] , F. Šnajdr [-] - P. Lebeda [-] , V. Šnajdr [-] , M. Řehoř [-] , Š. Novák [-] - Z. Lenc [-] - I. Kostik [-]

TJ Vitějovice
L. Královský [-] - R. Černý [-] , P. Krejčí [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] (83. R. Tobiaš [-] ) , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Doubek [-] , J. Kovář [-] , P. Novák [-]

ŽK: 60. V. Šnajdr , 67. D. Žárovský , 84. D. Dyba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Heinzl Václav - PARUS Ondřej (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.