0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté přijeli potvrdit vítězství z minulého kola se Záblatím a v Dubu rozhodli za třináct minut


Branky


0

Rezerva peckářů se dostává do formy a zahájila stíhací jízdu. U Dubského rybníka dali její borci do třinácti minut dvě branky a vše skončilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průměrný zápas se hrál v prvním poločase

Hosté přijeli s cílem dát rychle branku a mít klid. To se povedlo již v sedmé minutě, kdy Mrkvička ukázal instinkt zabijáka a hosté vedli. Za šest minut přidal Grill druhý gól hostí a bylo hotovo. To nikdo nečekal, že tyto dvě rychlé branky vše ukončí. Od tohoto momentu to byl zkušený až moc pohodlný výkon Lhenických a domácí sic se snažili, nevyužili vůbec nic.

Druhý poločas hosté kontrolují a vítězí zkušenost

Druhý poločas přinesl podprůměrný fotbal. Domácí se snažili, Novák zamknul branku, ale to samé udělal Suchý a tak se hrálo od vápna k vápnu. Víc nepřesně a hlavně v přehuštěném středu. Byl to zápas, který hosté chtěli získat pro sebe a to se jim povedlo. Tím pokračují ve stíhací jízdě záblatského expresu a první krok jim vyšel.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - P. Půbal [-] , L. Friš [-] , D. Nosek [-] , Š. Bartizal [-] , A. Dejmek [-] , V. Soumar [-] , L. Humpolák [-] , P. Kovář [-] , L. Vojta [-] , M. Kocourek [-]

SK Lhenice B
R. Suchý [-] - D. Lukač [-] , J. Grill [-] , P. Vincik [-] , J. Krotký [-] , V. Wimberský [-] , P. Prenner st. [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-] , J. Exner [-] , J. Mrkvička [-]

ŽK: 68. L. Friš , 80. L. Vojta , 80. R. Bartůněk - 55. D. Lukač .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - BÁRTA Pavel (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.