L. Iliev 75.
1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští tentokráte předvedli lepší fotbal, ale na body nedosáhli


Branky


75. L. Iliev - 15. P. Pešek , 17. K. Starý , 35. L. Cinádr
0

Hosté jsou na předních místech tabulky a hrají velmi dobře. Volarští jsou v těžké krizi, ale v tomto utkání předvdedli svou lepší fotbalovou tvář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše se rozhodlo v této části hry.

Oba soupeři se velmi dobře znají. Jejich historické boje v kraji jsou jen v rámci vzpomínek a čekal se jednoznačný výsledek pro hosty. V současné době je postavení v tabulce takové, že Nebahovští bojují o první trojku, za to Volarští drží předposlední místo. První čtvrthodinu držel Tatran s hosty krok. Bylo to od domácích odpovědně ze zadních pozic se snahou o brejky. Milan Peter ani Luboš Lacina, kteří byli v dobrých pozicích  neproměnili a tak udeřili hosté. Ti se dostali k první vážné akci a po ní skóruje Petr Pešek. Hosté srovnali hru, jsou víč v držení míče a hrozí domácím dobrou kombinací s rychlým přechodem do útoku. Po dvou minutách Starý přidává druhý gól hostí a domácí koncepce se sesypala. Nebahovští se uklidnili a ve 35. minutě definitivně rozhodují zápas pro sebe třetí brankou, kterou vsítil Cinádr. Poločas rozhodl a jde se do kabin.

Hosté jeli na půl plynu a dovolili domácím kosmetiku k snížení

Druhý poločas hosté hráli to, co potřebovali. Kontrolovali vývoj utkání a hráli až moc bohorovně. Volarští s jedním náhradníkem měli několik šancí, ale nevyužili. Byl to průměrný poločas, ze kterého vyčnívá jen branka nejlepšího hráče Tatranu Lukáše Ilieva. Hosté si odvezli tři povinné body a pokračují v jízdě do první trojky.



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Socha [-] - M. Glomb [-] , T. Kočárek [-] , L. Hybner [-] , J. Jarkovský [-] , F. Podracký [-] , L. Lacina [-] , M. Tokár [-] , V. Tůma [-] , M. Peter [-] , L. Iliev [-]

FK BI STAV Nebahovy
T. Starý [-] - R. Medřický [-] , L. Cinádr [-] , D. Rosa [-] , J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] - D. Nový [-] , S. Sitter [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] - - K. Starý [-]

ŽK: 80. L. Lacina , 85. A. Wimberský - 58. J. Mráz , 61. P. Pešek , 65. J. Štrobl . ČK: 86. J. Mráz .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKŠÍK Vilem (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.