3:2
(2:1)
31. . Hudák
89. Z. Lenc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytiny potvrdily, že na podzim mají fazónu


Branky


36. J. Mráz , 44. P. Pešek , 81. J. Homolka - 31. . Hudák , 89. Z. Lenc (p.)
0

Vyrovnyaný zápas od začátku do konce. Zbytiny hrají dobře a poněvadž i domácí nejsou o nic vzadu, byl z toho výborný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli od samého začátku hodně práce

Oba soupeři vyrukovali s taktikou kombinace, která se oběma dařila. Zodpovědně zezadu, když zbytinskou defenzivu skvěle dirigoval Véber a přes Lebedu ze zálohy šly nahrávky na křídla. Nebahovští hráli zejména po krajích, a tak to byl otevřený a zajímavý zápas.

 

Ve 31. minutě jdou hosté do vedení Hudákem. Nebahovský tým je zkušený a do pěti minut srovnal Mráz. Hosté jsou zaskočeni a bojují dál. Domácí ale přece jen prokáží svou zkušenost a v poslední minutě této části hry je Pešek posílá do vedení.

Další branky přišly až v závěru

I druhý poločas přinesl zajímavý fotbal. Domácí mají optickou převahu, drží míč, ale Zbytinští se snaží a nenechají Nebahovským nic zadarmo. Je to zajímavý boj, který víc připomíná mistrovskou partii šachů.

 

Blíží se závěr a devět minut před koncem zápasu Homolka přidává třetí gól domácích. Hosté bojují, dřou a neproměňují šance. V samotném závěru domácí faulují a zbytinský Lenc jen snižuje gólem z nařízené penalty.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - V. Valouch [-] , J. Štrobl [-] , P. Pešek [-] , F. Špán [-] - P. Rosa [-] , S. Sitter [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] , D. Nový [-] - M. Rosa [-] -

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - D. Dyba [-] , F. Šnajdr [-] , J. Véber [-] - V. Šnajdr [-] , P. Hábich [-] , K. Hettner [-] , Š. Novák [-] , P. Lebeda [-] , M. Řehoř [-] - Z. Lenc [-]

ŽK: 88. R. Medřický - 55. Z. Lenc , 64. D. Dyba , 80. J. Véber .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Heinzl Václav - ROSA Václav (N), PARUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.