V. Krull 22.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudí Heinzl měl zakrytý výhled a neuznal jasný gól


Branky


0

U Volyňky ve Čkyni se hrál výborný zápas s nerozhodným výsledkem. Rezervy domácích a Lhenic sehrály výborný zápas. Jen škoda, že hosté nemají v sobě fér plej, říkali si domácí hráči i fanoušci, když jejich druhý gól byl pro všechny jasný, ale nebyl uznán. Jak domácí potvrdili, byla to pro sudího Heinzla těžká chvilka a je škoda, že hosté tomu nepomohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj týmů z čela tabulky přinesl výborný zápas

Domácí na soupeře vlétli a dostali ho rychle pod tlak. Šance střídala šanci, tolik tutovek za celý poločas nebylo k vidění dlouho. Mladíky ze Čkyně ale trápila koncovka. Byl to boj jich se sebou samými. Čkynští dřeli a dočkali se branky, kterou vsítil ve 22. minutě Vítek Krull. To bylo opravdu hodně málo a škoda neproměněných šancí, co nakonec domácí stálo bod.

Drtivý tlak Čkyňských, ale koncovka stále nefunguje

Domácí i v této fázi mají utkání pod kontrolou. Hosté neví, kam dřív skočit, a přetížená obrana v čele s gólmanem Pavlem Prennerem dělá divy a drží stále jednobrankový odstup. Domácí tlačí, přichází 65. minuta a s ní jasný gól domácích. Rozhodčí Heinzl má v perimetru několik hráčů a nemohl to vidět, to uznávají domácí hráči i diváci, a tak se čekalo, zda hosté budou féroví a přiznají se.

 

Nestalo se a domácí jsou ošizeni o jasnou branku. Do konce utkání je sice dost času, ale tato situace je pro domácí dlouho v hlavách. Tlak polevil, hosté opticky vyrovnali hru a v 85. minutě Pavel Sýkora vyrovnal i skóre. Pro domácí kruté a pro hosty zřejmě Pyrrhovo vítězství. Bod je pro Lhenickou rezervu cenný, zvlášť po takovém průběhu utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně B
Patrik Krull, funkcionář klubu: Měli jsme zápas od začátku pod kontrolou. Tolik zahozených šancí a nakonec neuznaný regulérní gól, to nás stálo dva body, neboť Lhenice v samém závěru srovnaly. Sám jsem stál necelé tři metry od branky a míč byl celým objemem, možná půl metru za čárou. Je to škoda. Čtyři minuty před koncem hosté vyrovnali po ojedinělém brejku Sýkorou.




Sestavy


SK Čkyně B
L. Růžička [-] - M. Klíma [-] , M. Turek [-] , Š. Blaschko [-] , J. Sluka [-] , Z. Stejskal [-] , M. Miklas [-] , J. Král [-] , Š. Friedl [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-]

SK Lhenice B
P. Prenner st. [-] - R. Sura [-] , P. Sládek [-] , J. Krotký [-] , J. Grill [-] , D. Lukač [-] , L. Burda [-] , J. Exner [-] , F. Jeníček [-] , P. Sýkora [-] , J. Mrkvička [-]

ŽK: 16. M. Miklas .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Heinzl Václav - TUREK Václav (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.