3:1
(3:0)
65. J. Mügl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytinský celek doma ukázal, že je na podzim v solidní formě


Branky


15. Z. Lenc , 22. V. Šnajdr , 33. I. Kostik - 65. J. Mügl
0

Zbytinský tým je pro mne spolu s Hraničářem z Borových Lad tím nejpříjemnějším překvapením letošního ročníku. Tým z pod svaté Magdalény hraje doma výborně a tak není divu, že je v tabulce v lepší společnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po zahřívací čtvrthodince se domácí rozjeli

Vyrovnaný začátek se snahou neudělat chybu, to byla snaha obou soupeřů. Zbytinský celek se rozehrával pomalu, za to hosté byli nebezpeční. Zejména střely kapitána Rejhona a Propše byly nebezpečné, ale Katzko ve zbytinské brance si s nimi poradil. Domácí se nadechovali a v 11. minutě dal o sobě poprvé vědět Vojtěch Šnajdr, ale jeho střela minula tyč Plojharovy branky.

 

Čtvrthodinku oťukávání zakončil nekompromisně Zdeněk Lenc, ze dvaceti pěti metrů napřáhl a vymetl Plojharovi šibenici i s pavouky v růžku jeho branky. Domácí pomalu získávají převahu a jsou na koni. Hosté nehrají žádného zanďoura, ale vázne kombinace a rozvaha v koncovce. Velmi dobře domácí zezadu diriguje Véber a zejména kapitán Pavel Lebeda zásobuje útočníky perfektním míči.

 

Plojhar si v této fázi zachytal. Jenže domácí koncovka, to je problém - Lenc, Novák a Vojtěch Šnajdr nedali tutovky. Zejména Lencova střela z 20. minuty, která se otřela o vzdálenější tyč. Ve 22. minutě se připomíná Vlastimil Šnajdr a posílá domácí ze skrumáže do dvoubrankového náskoku. Zbytinští si zaslouženě vybudovali náskok, když zejména herně byli lepším celkem.

 

Hosty šlechtí, že stále chtěli hrát, a tak to byl v první půli dobrý fotbal, který se divákům líbil. Vše do poločasu končí ve 33. minutě nádherná akce Vojtěcha Šnajdra, který nejdřív zahodil tutový gól, ale vybojoval míč a vrátil jej zpět na bod penalty, odkud ho Kostík uklízí do prázdné branky. To byla parádní tečka za prvním dějstvím.

Ve druhém poločase tempo zpomalovalo

Ve druhém poločase se hraje vyrovnaný zápas. Hosté jsou fotbalovější a mají možná i míč víc na kopačkách. Zbytinští bojují a dávají do hry srdíčko, které je drží na bodové vlně. Hosté jsou nebezpeční a ukazují, že i oni umí. Dvacet minut boje končí hostující gól naděje, který vsíti Mugl, a je zde zápletka. Domácí dřou, uzavírají kraje a víc brání. Hra se kouskuje a je to víc boj o střed hřišt.

 

Neurovnaný boj s mnoha nepřesnostmi na obou stranách víc vyhovuje domácím. Hosté mají převahu na míči a domácí hrozí brejky. V rozmezí 65. a 66. minuty má na kopačce dvě šance Vojtěch Šnajdr, ale nejdříve míjí a poté se jeho střela otírá o břevno. Boj pokračuje, v 70. minutě pálí Rejhon a jeho střela končí též na břevně. V této fázi bylo vidět, že domácím ubývají síly, ale to nahrazují bojovností.

 

Hosté se nadechují k závěrečnému tlaku, ale Véber i Katzko společně s beky i krajními záložníky vše ustojí a vydřou tři velmi cenné body. V závěru se ještě blýskl parádním volejem Vlasta Šnajdr, ale jeho pumelici vytáhl bravurně Plojhar, to byla parádní tečka za velmi dobrým zápasem.

Antonín Lohynský vedoucí týmu



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský, domácí vedoucí: První čtvrthodina byla velmi těžká a nastartoval nás parádní Lencův gól. V prvním poločase a do šedesáté minuty to byl celkově z naší strany výborný výkon. Potom přišla naše slabší chvilka a též ubývaly síly. Hosté po brance ožili a byli nebezpeční. Nás šlechtí závěrečný boj i hra srdíčkem. Byl to kvalitní zápas s velmi dobrým soupeřem a tyto body mají cenu zlata.

1. FC Netolice B
Václav Vlášek, trenér: Měli jsme dobrý vstup do zápasu a hráli kvalitně, jenže v koncovce to nevyšlo. Potom jsme po chybách dostali tři zbytečné góly a to byl problém, neboť domácí dřeli. V druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale jak jsem řekl, domácí bojovali, dobře bránili a my jsme se neprosadili. Samozřejmě, že by byla lepší remíza, ale hraje se na góly a těch dali domácí o dva víc.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - L. Václavík [-] , F. Šnajdr [-] , J. Véber [-] , D. Dyba [-] - M. Řehoř [-] , Š. Novák [-] , P. Lebeda [-] , V. Šnajdr [-] - I. Kostik [-] , Z. Lenc [-]

1. FC Netolice B
T. Plojhar [-] - B. Propš [-] , D. Andres [-] , P. Kvapil [-] , M. Dvořák [-] , P. Caletka [-] , M. Rybáček [-] , J. Rejhon [-] , F. Rokůsek [-] , J. Skála [-] , V. Stránský [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PARUS Ondřej (N), TRNĚNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.