Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový poločas nechával domácí ve hře


0

Ve Volarech se hrál průměrný zápas, kdy zejména v prvním poločase to byla plejáda neproměněných šancí ze strany domácích. Volarští neproměnili ani ty nejvyloženější, a poněvadž ani hosté v koncovce nepřesvědčili, hrálo se dlouho bez branek. Druhý poločas se projevila fyzická kondice, které měli víc hosté. Začali střílet branky a domácí nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů a s minimem šancí byl fotbal, který nudil

Na volarském letišti se za pěkného počasí hrálo dlouho bez gólů. Domácí měli mírnou převahu a zejména Iliev, Martin Sedlák a Kočárek hnali tým vpřed. V koncovce to ale bylo mizerné, a tak ani ty nejvyloženější neproměnili. Hosté, kteří zvolili úsporné tempo, toho též moc nepředvedli, a tak se poločas odehraje uprostřed hřiště a bez branek.

Hosté mají lepší fyzičku, což

Téměř hodinu se hrálo bez branek. Hraje se stále stejně a Hoštickolažišťský tým vyčkává. S tím, jak jde čas, domácím ubývají síly. Hostující Zdeněk Mráz v 56. minutě udeřil a posílá hosty do vedení. Volarským sebral vítr z plachet a hosté jdou do převahy. Po třinácti minutách od prvního gólu se prosazuje Petr Pahorecký a hosté jsou v klidu.

 

Získali hru na míči, jsou nebezpeční a domácí již pomalu ztrácí nejen fotbalově, ale i gólově. V 73. minutě vystrčí tatraňáci růžky, když Kočárek snižuje. V 76. minutě Procházka opět posílá hosty do trháku a ti už vedou o tři. Hned z protiútoku se ale domácí Kočárek prosazuje a snižuje. Branka domácí nabudí, ale hosté vše utnou, když v 80. minutě Hanzal a dvě minuty po něm Hrabák končí brankový účet. Byl to průměrný zápas, ve kterém se domácí snažili a hosté předvedli profesorský výkon, který jim na body stačil.



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Socha [-] - L. Lacina [-] , P. Vairich [-] , L. Hybner [-] , M. Tokár [-] , M. Sedlák [-] , T. Kočárek [-] , V. Tůma [-] , M. Peter [-] , K. Plzák [-] , L. Iliev [-]

FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - J. Hanzal [-] , P. Pahorecký [-] , V. Pešl [-] , J. Altenstrasser [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , P. Kropík [-] , M. Procházka [-] , P. Fleischmann [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 39. L. Lacina , 59. K. Plzák , 68. M. Sedlák , 88. F. Podracký - 75. Z. Mráz , 88. J. Altenstrasser .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MIKŠÍK Vilem (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.