3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubským se na podzim moc nedaří, a tak chtěli ambiciozního soupeře z pod Mářského vrchu porazit


Branky


8. A. Choďjuš , 48. A. Choďjuš , 62. L. Friš - 34. M. Sýs , 70. P. Sýs , 92. Š. Luks
0

Mářští jsou tým, který umí doma i venku. Domácí o tom dokonale přesvědčili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se vyrovnaný zápas, domácí rychle vedli, ale hosté ukázali, že taktiku zvládají velmi dobře

Dubští, vědomi si své pozice, začali aktivně a již v páté minutě Anatolij Chodjuš střílí gól. Hosty tím zaskočil, ale domácí se po brance, byť získali převahu, trápili v koncovce. Vytvořili si několik šancí, ale nedali. Mářští se rozjížděli pomalu, několikrát zahrozili brejky a po dvaceti minutách srovnali krok. Hrál se svižný pohledný a hodně bojovný zápas.

 

Ve 34. minutě srovnal Petr Sýs, který ukázal, že jak má šanci na kopačce, tak ji promění. To byl pro domácí šok, ze kterého se do konce poločasu nedostali. Hosté své šance v závěru neproměnili, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

V druhém dějství pokračuje bojovný zápas s body pro oba, kdy Vimperští brali bod za gól v nastaveném čase

Domácí si v kabině vysvětlili, že takhle to nejde, a určitě byla řeč i o aktivitě. To jako by si vzali Dubští k srdci a již po třech minutách je jejich nejlepší hráč Chodjuš posílá opět do vedení. Dubští získali převahu, ale v koncovce to bylo trápení. Hraje se svižně se snahou Dubských přidat branku jistoty a hosté naopak chtějí srovnat. Je to pohledný zápas, a domácí korunují svou převahu Frišem, který ve dvaašedesáté minutě posílá svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Mářský tým se nevzdává a začíná srovnávat krok. Tým z pod Mářského vrchu dře a domácím pomalu dochází síly, v 70. minutě snižuje Miroslav Sýs. Domácí dřou, ale branky nepřicházejí. Dubští ví, jak se v závěru ztrácí zápas, a to nechtěli připustit. Hraje se nastavení a v něm hosté udeřili. V závěrečné akci jsou úspěšní a vyrovnali Lukšem. To byl pro domácí šok, bod je pro Dubské v jejich postavení zřejmě málo, a tak musí na tři body čekat.



Sestavy


TJ Dub
J. Havlík [-] - Š. Bartizal [-] (84. L. Vojta [-] ) , L. Humpolák [-] , A. Choďjuš [-] , A. Dejmek [-] , R. Bartůněk [-] , D. Otradovský [-] , P. Kovář [-] (86. F. Valhoda [-] ) , V. Soumar [-] , V. Matoušek [-] , M. Kocourek [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
M. Magurský [-] - J. Hrabák [-] , R. Skalický [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] (88. M. Sýs [-] ) , S. Skalický [-] , T. Hubáček [-] , D. Chvál [-] , T. Rod [-] , D. Kavan [-] , P. Sýs [-]

ŽK: 14. A. Dejmek , 83. D. Nosek - 72. P. Sýs .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - PRAVDA Milan (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.