Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 14:30

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí rezerva si ve Ktiši, kde hraje svá utkání, otevřela střelnici


0

Jak na biatlonovém tréninku chlapců a děvčat reperezentace si museli připadat Volarští, když domácí spustili ostrostřelbu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí jak v Sarajevu a bylo hotovo

Volarští, když jedou na hřiště soupeře je záruka, že to bude příděl a trénink domácího týmu. Volarský tým již v první minutě inkasoval a ráz utkání byl dán. Hosté od začátku byli jak na kolotoči a Lukšovský, 2x, Exner 2x, Kolář, Burda a Mrkvička v této fázi vytahují skóre na sedmigólový rozdíl. Je hotovo a čeká se druhá část.

Peckáři pokračují v kanonádě a poněvadž i hosté tentokráte korigují, je z toho devět branek

Domácí po čtyřech minutách pokračují v palbě a jedou.

  Hosté jsou jen zdecimovaným diváckým týmem, který to chce dohrát. I tato část ukázala, že z týmu, který byl dříve postrachem kraje, se nyní stává hromádka neštěstí.

Branky ve druhém poločase: domácí Lukšovský zkompletoval už ve 48. mintuě hattrick, ale přidal ještě další dvě branky, v součtu je tak první pětibrankový střelec v jednom zápase v ročníku. K němu se přidal Bečvář a Mrkvička a domácí kanonýři si tak mohou nyní dát do znaku místo třešní dělo.

Za hosty korigovali Petr Vairich, Lukáš Iliev a Alois Wimberský.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - D. Lukač [-] , D. Kolář [-] , L. Burda [-] , P. Prenner st. [-] , F. Jeníček [-] , P. Sýkora [-] , J. Mrkvička [-] , J. Exner [-] , P. Lukšovský [-] , K. Lukeš [-]

TJ Tatran Volary
M. Muzika [-] - M. Kalík [-] , M. Tokár [-] , A. Wimberský [-] , F. Muzika [-] , L. Lacina [-] , T. Kočárek [-] , V. Tůma [-] , M. Peter [-] , K. Plzák [-] , L. Iliev [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Heinzl Václav - SURA Jan (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.