K. Tůma 5. (p.)
J. Turek 27.
J. Turek 30.
3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se událo v prvním poločase a domácí v něm vydřeli tři body


Branky


5. K. Tůma (p.) , 27. J. Turek , 30. J. Turek - 34. I. Kostik , 38. J. Sedlák
0

Zbytinský celek se rozehrál k výborným výkonům a v Šumavských Hošticích zlobil domácí až do konce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celek hostí hraje letos velmi dobře a domácího favorita hodně zaskočil

Hosté mají chuť a hrají v pohodě. Zato domácí mají zápasy jak na vlně a pokrtačovali v tom i v sobotním odpoledni. Za pěkného počasí se hrál dobrý a pro oba týmy tvrdý fotbal. Domácí jsou svou tvrdostí v rámci norem pověstní a poněvadž ani hoši zpod svaté Magdalény si nenechají naložit, byl to opravdový boj. Když již v 5. minutě posílá Tůma domácí do vedení, není to vzpruha, neboť hosté ne, že by otevřeli obranu, ale hrají velmi dobře takticky. Nezblbli a hrají svou hru, ta je letos založena na kombinace přes Pavla Lebedu do které se dokáží zapojit i krajní beci. To působí elasticky a nebezpečně a domácí se s tím těžko srovnávají.

 

Vymanili se z toho téměř po půlhodině, když si za obranu hostí zabíhá Jakub Turek a posunuje domácí do dvoubrankového vedení. Hosté se ani po tomto nepokládají a hrají stále svou hru. Přechází do útoku, ale Lebeda a zejména kapitán Šnajdr a Václavík neproměňují tutovky. To se mohlo vymstít, zejména když ve 30. minutě Jakub Turek střílí svou druhou branku v utkání. To vypadá nadějně a hlavně Hoštičtí jsou v klidu. Zbytinské letos zdobí dobrá forma a hlavně to, že nepanikaří. Hrají dál a dopoločasu ještě dělají drama, když ve 34. minutě Kostíkem dávají branku a ve 38. dokonce jdou na kontakt když svou šanci promění Jaroslav Sedlák. Zápas dostává nový náboj a domácí poločasové vedení udrží.

Druhé dějství je o obranách a zejména domácí se začali trápit

Zbytinský celek pokračuje ve výborném utkání. Hráči o sobě vědí a hlavně drží hoštický tým na dostřel od své branky. Michal Švarc, který se po zranění vrátil do branky hostí, ji uzamknul a kraloval.

  Byl to ze strany Zbytin výborný výkon. Hoštický tým je zkušený a ač bojoval zbytek poločasu více sám se sebou, body udržel. Nebyl to žádný extra fotbal, ale i taktický boj se líbil. Hosté své šance též jako domácí nevyužili a tak jedou domů tak trochu s hořkostí. Zbytinský celek odehrál velmi dobré utkání, ale na body nedosáhnul.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
D. Tesař [-] - P. Pahorecký [-] , L. Jiroušek [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , J. Korbel [-] , M. Hrabák [-] , J. Turek [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , F. Půbal [-]

TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - F. Šnajdr [-] , D. Dyba [-] - M. Řehoř [-] , P. Hábich [-] , L. Václavík [-] , V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] - - I. Kostik [-] , K. Mlynár [-] , L. Tuka [-]

ŽK: 26. Š. Novák , 80. F. Šnajdr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁŠA Richard - VINCÍK Josef (N), PARUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.