Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek je pro oba spravedlivý a hostující vltavičtí borci si konečně připisují bod do tabulky


Branky


1

Podprůměrný zápas, kdy se čekalo, kdo první udělá chybu, přinesl spravedlivou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř celý poločas to byl boj o střed hřiště

Domácí i Vltavičtí již konečně chtěli prolomit sérii porážek a připsat si body do tabulky. Celý první poločas se nesl v duchu boje o střed hřiště. 

Oba soupeři vědomi si svého postavení dřeli, ale snaha a hlavně nervozita svazovala hráčům nohy. Hrálo se po šestnáctky bez nápadu a téměř bez střelby. Vše vyřešil v samotném závěru poločasu hostující Hundsnurscher, který dvě minuty před koncem poločasu posílá hosty do vedení. Gól do šatny měl znamenat pojistku ke klidu pro druhý poločas.

V druhém poločase to byl fotbal podobný prvnímu s nerozhodným výsledkem na konci

Domácí byli brankou do šatny zaskočeni. Hosté se stáhli do obrany a téměř nepustili domácí nepropustným valem před branku. Tato pasáž byla jako když historická vojska dobývají pevnost a ne a ne na to přijít, jak defenzivu soupeře prolomit. Na konec se domácí dočkali a byla to odměna za jejich trpělivost. V 68. minutě tedy Stropnický vyrovnal a začíná vše znovu. Hosté trochu přeskupili řady. Přidali na tempu a poněvadž ani domácí nezůstali nic dlužni, tak se úroveň utkání zvedá. Oba soupeři podnikají rychlé výpady a oba bod nechtějí. V 75. minutě se konečně prosadil nejlepší hráč domácích Friš a posunuje tým ke třem bodům. Jenže hosté po dvou minutách zakladájí proti kontr a Jan Peta vyrovnává.

Tím jsou karty dál rozdány. S blížícím se koncem již ani jeden celek nenajde sílu k stržení výhry na svou stranu a tak se končí zřejmě spravedlivou dělbou bodů.



Sestavy



TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - K. Voldřich [-] , J. Peta [-] , J. Bihari [-] , Z. Frček [-] , M. Szabo [-] , J. Bihary [-] , V. Hundsnurscher [-] , L. Psotka [-] , M. Falář [-] , J. Jirků [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - BARTIZAL Dominik (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2017 21:51
Dub vyhraje sobotní zápas s Horní Vltavici