Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Borových Ladách se čekal zápas kola. Hosté ale přijeli bez gólmana a se zdecimovanou sestavou


Branky


12. P. Juřík , 17. J. Čech , 23. V. Hovorka , 27. V. Hovorka , 52. L. Lebeda , 68. L. Lebeda , 86. J. Štěrba , 89. J. Čech - 77. A. Nahodil (vl.)
0

V centrální Šumavě se odehrál zápas, ve kterém se čekal boj, ale nakonec to byl hon kočky s myší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vědomi si svého dobrého podzimu vstoupili do utkání s chutí a oslabené hosty nešetřili

Zápas začal nástupem domácího Hraničáře a hosty dostal rychle pod tlak. Borovoladští hrají doma velmi dobře a rovněž v tomto utkání to prokázali. Za solidního pro fotbal ideálního počasí začali pálit ve 12. minutě, když se trefil Petr Juřík. Byl to start nevídané převahy a zejména domácí si to moc užili. Po pěti minutách přidává pojistku Jakub Čech a tím jako by předznamenal, že v prvním dějství co pět minut, to branka domácích. Za dalších pět minut se totiž připomíná střelec sezóny Václav Hovorka, který se pomalu dere střeleckou tabulkou vzhůru. To potvrdil za dalších pět minut, když se po druhé v utkání trefil a stanovil účet poločasu.

Druhé dějství domácí nevypustili a oslabené hosty k ničemu nepustili a i jejich jediný gól si dali Hraničáři sami

Ve druhém dějství pokračoval pohodový fotbal, ve kterém domácí oslabené hosty nešetřili a s chutí si zastříleli. Je to po dlouhé době tak výrazné vítězství v soutěži pro hráče z Borových Lad. Ti se posouvají tabulkou a letos zejména na domácím hřišti v nadmořské výšce 895 metrů nad mořem jsou neporazitelní. I v této části hry dominují a již v 52. minutě přidávají pátý gól Lebedou. Je to jasný konec zápasu, který se již dohrává. Hosté vědí, že zde nic nezískají a stahují se do hluboké obrany. Domácí hrají v pohodě do konce utkání přidávají v 68. minutě opět Lebedou další branku a účet uzavírají v samotném závěru nejdříve Nahodil, který v 77. minutě překonal vlastního gólmana a po té přidali v 86. minutě Štěrba a v 89. Jakub Čech poslední góly zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, hráč: Dnes to byl jednoznačný výkon z naší strany. Čkyňští, na které jsme se připravovali, nic nevymysleli a my je jednoznačně přehráli. Za vítězství jsem moc rád a hlavně klukům dík za bojovnost a nasazení po celý zápas. Dnes nám to za parádního počasí babího léta vyšlo.

SK Čkyně B
Patrik Krull, funkcionář klubu: Mám to jen zprostředkované, neboť jsem jel s prvním týmem. Do Borových Lad jeli kluci oslabeni a bez gólmana. Domácí to měli tím asi usnadněné, ale co vím, oni doma hrají dobře.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - L. Lebeda [-] , V. Hovorka [-] , M. Rypl [-] , J. Štěrba [-] , P. Krnák [-] , J. Čech [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Dvořák [-]

SK Čkyně B
R. Maršák [-] - V. Zeman [-] , J. Lipovský [-] , Š. Blaschko [-] , J. Sluka [-] , Z. Stejskal [-] , S. Koutný [-] , J. Král [-] , P. Kříž [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 57. J. Stejskal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MIKO Ladislav (N), CHRÁŠŤANSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.