Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vynikající utkání přineslo osm branek a nadprůměrný fotbal


0

Domácí i hosté se vybičovali zejména v druhém poločase k vynikajícímu výkonu. První poločas patřil hostům, kteří šli jasně za svým. Branka domácích do šatny je zvedla a v druhém poločase to byl zápas snů. Hra nahoru dolů a góly, to bylo pro diváky parádní představení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lheničtí byli v této části jednoznačně lepší, ale gól do šatny vše změnil

Oba celky hrály se snahou o ofenzivní fotbal, hosté byli lepší na míči a důrazní. Po jedné ze šancí je v 10. minutě  hostující Mrkvička faulován v pokutovém území. Hostující postižený sám kope penaltu. Penaltu gólman Zbytin Katzko vyráží, ale z následné šance a centru se míč dostává k Lukšovskému a hosté jdou do vedení. Lheničtí jsou v pohodě a přebírají otěže hry. Dostali hru pod kontrolu, líp kombinují a v 15. minutě se ukazuje Mrkvička, který vsítil druhý gól. Lhenice v této fázi hrají výborně a mají mnoho šancí. Ve 35. minutě se opět prosazuje Mrkvička a peckáři jedou. Jenže velká převaha k ničemu nevede. V závěru přece jen Zbytinští zvednou hlavu a z prvního lepšího útoku Marešem ve 44. minutě snížili. To nikdo nevěděl, co gól do šatny bude pro domácí znamenat.

Zbytiny stáhly náskok soupeře a šly do vedení, tím to ale nekončilo

Druhý poločas začal pro hosty šokem. Hned po dvou minutách Petr Hábich dává domácí gól naděje a začíná velký obrat. Zbytinští srovnali hru, a zejména v obraně jsou kompaktní. Je to parádní zápas. Hra se přelévala ze strany na stranu. Parádní zápas z obou stran, kterému nechybí branky. Domácí jsou na koni a když v 75. minutě Šnajdr srovnává, přichází euforie. Hosté jsou dole a najednou nic nejde. Zbytinští naopak jdou do tlaku a jejich snaha se vyplácí. V 85. minutě Novákem otáčí skóre na svou stranu.

 

To je pro hosty velká rána. Blíží se konec a zbytinští již oslavují pomalu výhru. Jenže hraje se až do konce. Frustrovaní hosté se nadechují k poslední protiakci a z ní v 90. minutě Mrkvička vyrovnává, a dokonává hattrick. Po centru od Michala Sedláka, koníčkem přes Katzka, zapadá míč do domácí branky a je tady bod pro hosty.

Podle vývoje zápasu je nerozhodný výsledek spravedlivý. Byl to parádní zápas, který v druhém poločase gradoval. Co mu bylo k věci, že hráči se soustředili na fotbal a tak hlavní arbitr Miroslav Harvalík byl téměř bez práce. Byl to pěkný zápas a na poměry okresu nad průměrem.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský, vedoucí: Po průběhu první půle jsme byli dole a nikdo by na nás nevsadil. Lhenice byly jednoznačně lepší a kdyby vedly vysokým rozdílem, nedivil bych se. Nás posadila na koně první a zejména druhá branka. Přestávka byla též dobrá a potom to začalo. Kontaktní gól na 2:3 to bylo to, co nás nakoplo. Byl to parádní výkon a a zápas, který se musel líbit. Jsem rád, že jsme hráli kolektivně a nevídaným obratem udělali zápas. Hosté vyrovnali asi zaslouženě, remíza, byť divoká, tomu odpovídá.

SK Lhenice B
Pavel Prenner: Zápas dvou poločasů a našeho nedůrazu v koncovce za první poločas. Začali jsme dobře a měli vše pod kontrolou. Jenže tři branky to bylo málo, kdyby jsme jich dali pět, bylo hotovo. Nedali jsme a domácí kontaktní gól do šatny posadil do sedla. Po snížení na rozdíl branky se hrál výborný zápas. Udělali je domácí a my vypadli z role. Domácí hráli výborně, s nadšením a srdcem. Byl to v druhém poločase výborný fotbal. Obrat byl pro mně šok a na konec jsem moc rád, že jsme v závěru srovnali. Remíza je spravedlivá, po průběhu utkání to odpovídá.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - J. Véber [-] , D. Dyba [-] , F. Šnajdr [-] - L. Václavík [-] , V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] , M. Řehoř [-] , P. Lebeda [-] - I. Kostik [-] , Z. Lenc [-]

SK Lhenice B
R. Suchý [-] - L. Burda [-] , J. Abelovszki [-] , P. Sládek [-] , M. Sedlák [-] , F. Jeníček [-] , P. Sýkora [-] , J. Mrkvička [-] , J. Exner [-] , P. Lukšovský [-] , R. Sura [-]

ŽK: 87. Z. Lenc , 90. Š. Novák - 40. F. Jeníček , 80. M. Sedlák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - PARUS Ondřej (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.