Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol pokračuje v domácích gólových hodech a tentokráte vyprovodil s desítkou soupeře z Dubu


0

Sokolové již mají pevně ostré drápy a soupeře v domácí tvrzi u Blanice cupují do úplného konce. V nedělním dopoledni, které nabídlo solidní fotbalové počasí, přijel k Blanici Dub a po čtvrthodince zažil kanonádu, kterou domácí zahájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůra za poločas a bylo rozhodnuto

Sokol na domácím trávníku vládne stejně jako celé soutěži. Dubští, vědomi si síly soupeře, hráli hodně odzadu s cílem rychle neinkasovat. To se dařilo čtvrthodiny. Domácí se zastřelovali a zkoušeli kudy k brance Nováka, který toho ještě hodně pochytal.

 Vše začal super kanonýr Míra Kolafa v 15. minutě, který tak pokračuje v zářezech na pažbě a Messi s Ronaldem se musí klepat, aby je nepřekonal. Tato branka začala palebnou půlhodinku, kdy se trefili Tomáš Had, David Lachkovič a dvakrát Jiří Růžička. Tím bylo vše dáno a nebylo co řešit. Sokol zkrátka jede a u Blanice naděluje.

V druhé části padlo branek stejně jako v prvním poločase a Dubští odjížděli k známému rybníku se záblatskou desítkou

Druhý poločas bylo povinností dohrát. Domácí borci si ho užili stejně jako první. Střelba zahájila pomalu stejně jaoko v prvním dějství, jen o minutu dřív. Po čtrnácti minutách se trefuje Martin Nerad a půltucet byl na světě.

  Jenže záblatští hrají doma ne na pohodu, ale pro radost diváků, kteří by jim zatažení neodpustili a tak pokračovali v ostrostřelbě. Opět přišla branková smršť, kterou by jim záviděl nejeden hokejový klub. Sokolové tak v dalším zápase doma nadělovali a ze tří posledních zápasů se trefili úctyhodně čtyřiatřicekrát. No a jak to bylo do konce utkání. Mezi střelce se zapsali Jan Kvasnička, podruhé David Lachkovič, Adam Černý a Jiří Růžička skompletoval hattrick. Takže Sokolové jedou stejně jako Husinečtí a těšme se na jejich vzájemný souboj.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záblatí
Jiří Růžička autor hatriku.: Do Záblatí jsem se vrátil po jedenácti letech. Když jsem začínal co by dorostenec nevěděl jaká to bude štreka. Dub, Záblatí, Lhenice a po letech opět k Blanici. Jsem tam moc rád. Kluci mně přijali perfektně a já se snažím hrát jak to jde. No a k dnešnímu hattriku. Tak svůj poslední jsem dal snad ve Lhenicích, ale to je dávno a taky z beka se to špatně dává. Jinak je to v pohodě a těším se společně s klukama na Husinec. Kdo mně překvapil, no tak to byla rezerva Čkyně. Hrála velmi dobře a dost nás potrápila.




Sestavy


TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - M. Janošťák [-] , A. Balica [-] , T. Had [-] , J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , J. Lukeš [-] , M. Kolafa [-] , V. Sova [-]


ŽK: 88. F. Kolda , 90. A. Černý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - SOVA Miroslav (N), PRAVDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.