6:1
(2:0)
58. F. Topka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytinský tým chtěl potvrdit výhru z Dubu a to se povedlo


Branky


28. Z. Lenc , 44. I. Kostik , 56. Z. Lenc , 60. K. Hettner , 78. J. Véber , 81. I. Kostik - 58. F. Topka
0

Půlhodinu se hrál na podmáčeném terénu a v dešti bojovný fotbal. Do té doby by nikdo nečekal, co přijde. Hosté hráli dobře, ale první branka v jejich síti je srazila. Domácí v druhém domácím zápase nechali zapomenout na debakl od Záblatí a od třicáté minuty dominovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodina klidu jako by byla předvojem toho, co mělo přijít

Domácí tým v minulém kole odehrál velmi dobré utkání v Dubu a bodový zisk chtěl potvrdit i doma. Půlhodina opatrné hry na těžkém terénu ubírala oběma soupeřům síly. Mářští se nemohli dostat ke své brejkové hře, když Zbytinští velmi dobře bránili a jak mohli, šli rychle ke zteči. Byl to spíš boj než fotbal. Ze všeho se domácí vymanili a ve 28. minutě Zdeněk Lenc, který se rozpomněl na doby, kdy dával góly jako na běžícím pásu, posílá zbytinské do vedení. Tato branka domácí uklidnila, ale hosté stále zlobí. Mářští nejenže zlobili, ale měli velké šance, které neproměnili a dobrými zákroky se blýskl Marcel Katzko v brance domácích, který tým zpod svaté Magdaleny podržel. V samotném závěru poločasu se dostal do velké šance domácí Kostík, využil ji dokonale a domácí dali branku do šatny.

Gól do šatny hosty hodně srazil a nenašli již odpověď ke korekci

Domácí, nabuzeni druhou brankou, šli do druhého poločasu v klidu. Získali převahu a na mářském týmu bylo vidět, jak je srazil druhý gól domácích. V 56. minutě se podruhé v zápase prosadil Lenc a Zbytinští ovládají hru a vyráží ze třemi body. Za dvě minuty hostující Topka střílí branku naděje, ale ta nepřišla. Po hodině hry Kristian Hettner přidává branku jistoty a zápas se dohrává. Vše pomalu končí a v 78. minutě přidává další branku Véber a tečku za vším dal Kostík devět minut před koncem, který tak vytáhl skóre na pověstný půltucet.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - D. Dyba [-] , J. Véber [-] , F. Šnajdr [-] - K. Hettner [-] , V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] , L. Václavík [-] , P. Lebeda [-] - Z. Lenc [-] , I. Kostik [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
M. Magurský [-] - D. Kavan [-] , D. Chvál [-] , V. Vondrášek [-] , F. Topka [-] , T. Hubáček [-] , R. Skalický [-] , M. Skalický [-] , V. Topka [-] , P. Sýs [-] , Š. Luks [-]

ŽK: 26. L. Václavík , 58. J. Véber - 59. F. Topka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŽÁROVSKÝ Denis (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.