2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Volarští chtěli odčinit debakl ze Záblatí, hosté zase domácí prohru s Hraničářem


Branky


0

Volarští měli v první půhodině drtivý tlak, ale bez efektu a ve druhém poločase se ukázalo jak neproměnění tutovek mrzí. Nerozhodný výsledek je pro Volarské určitě ztráta i zklamání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli výraznou převahu, ale nic z toho nebylo

 Volarští začali náporem a začali si vytvářet šance. Stoperská dvojice L. Iliev, M. Sedlák vytvořila se záložníkem O. Nechutným výraznou středovou osu, ale branky ne a ne přijít. První se v dobré pozici ocitl P. Vairich, ale tady začala volarská labutí píseň. Buď vše končilo mimo, nad a mnoho pochytal dubský Havlík. Výrazná převaha Tatranu nabírala na intenzitě, ale s ní i pálení největších šancí. Milan Peter, Petr Vairich, či Michal Tokár - tato trojice spálila šance na dva zápasy a hlavně velmi dobře dobře chytal Havlík.

 

Domácí hráli dobře, tlačili se před branku, ale chyba byla v tom, že na dorážející míče nikdo nechodil, a někdy řešili akce zbrkle. Standardní situace výborně kopal Lukáš Iliev, ale zde Havlík prokázal své kvality. Byl to právě hostující gólman, který držel tým Dubu prakticky celý zápas ve hře. Poločas byl bez branek a Volarští měli o čem přemýšlet.

Druhé dějství domácí konečně dali branky, ale hosté na ně odpověděli

Tatran začal náporem i tuto část hry a po osmi minutách posílá domácí M.Peter do vedení. Z toho se však Tatran neraduje dlouho. Za obranu domácích se z ničeho nic dostal A. Choďjuš a natřikrát v 56. minutě překonává Martina Muziku, jehož v brance žádný z obránců nezaskočil. Stačilo přikrýt bližší tyč a jistě by to ubránili. 

 

Tatran pokračuje i tak v tlaku a do vedení posílá svůj tým v 58. minutě Luboš Lacina, domácí opět vedou. Volarští hrají v pohodě, drží převahu a tlačí se stále před dubskou branku, ale Wimberský, Tokár ani Vairich opět své šance nevyužívají a přijde trest. Z ojedinělého protiútoku se za obranou domácích zjevuje  David Nosek a střelou z 18 metrů v 74. minutě nedává Muzikovi šanci.

 

   Parádní branka končí domácí převahu. Hosté stále víc jdou do útoku a když potřebují hru rozkouskovat, debatují s hlavním rozhodčím V. Heinzlem o ofsajdech, faulech, ale i takticky drží čas. To na domácí platí, ti se již do hry nedostanou a celek hostí tak uhrál ve Volarech šťastný bod.



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Muzika [-] - A. Wimberský [-] , V. Tůma [-] , M. Tokár [-] , M. Sedlák [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , M. Peter [-] , L. Hybner [-] , K. Plzák [-] , L. Iliev [-]


ŽK: 49. V. Tůma , 64. F. Podracký , 78. A. Wimberský - 36. P. Stropnický , 38. D. Nosek , 52. F. Valhoda , 60. M. Kocourek , 88. A. Dejmek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKŠÍK Vilem (N), BARCAL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.