1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 14:30

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Nebahov si za zatáčky, které klikatí cestu od nich do Ktiše, zajeli pro tři body


Branky


55. F. Jeníček - 4. P. Pešek , 19. P. Rosa , 30. J. Mráz , 38. R. Cinádr , 71. D. Nový
0

Od čtvrté minuty šli Nebahovští za svým a nečekaně již v prvním poločase rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí zaskočili a ti se do konce utkání již nesrovnali

Celek Nebahov v prvním utkání sezóny doma ztratil bod a do Ktiše nejel s optimismem. Domácí celek si však vybral špatný den a hosté je obrali o všechny body. Ve Ktiši, kde domácí rezerva hraje, se těžko vyhrává , ale hosté v nedělním odpoledni vše vyvrátili. Ve čtvrté minutě se hostující Pešek nemýlil, když zužitkoval pěknou nahrávku a Nebahovští šli do vedení. Utkání však bylo i přes inkasovaný gól vyrovnané. Hosté se snažili přidat druhou branku a domácí vyrovnat. Tato pasáž nabídla velmi dobrý fotbal, který ukončila 19. minuta ve které hosté Petrem Rosou odskakují na dvoubrankové vedení. To znamenalo, že se Nebahovští zatáhli dost do obrany, ale tuto vodu na mlýn domácí nevyužili. Bylo to z jejich strany marné dobývání hostující branky. A když se hosté dostali z tlaku do šance, tak ji proměnili, když ve 30. minutě Mráz přidal třetí gól. To domácí zlomilo a když přidal do poločasu další branku hostí Radek Cinádr, bylo rozhodnuto.

Druhý poločas nabídl herní pohodu hostí, kteří si výhru pojistili ještě jedním gólem

Domácí se snažili dostat do hry, ale hosté zápas kontrolovali. Po deseti minutách přece jen dává branku domácí celek, to když se trefil František Jeníček. Hosté si vědomi svého náskoku, nepropadli panice a stále kontrolovali vývoj utkání. Domácí se snažili, ale obrana hostí v čele s brankářem Šrámkem nepřipustila žádné drama. Hrálo se vyrovnaně a vše dokončil v 71. minutě hostující D.Nový. Nepopulární pětka na kontě domácích je nepříjemná a po dlouhé době si ze Ktiše odváží plný počet bodů soupeř a k tomu vysoké vítězství. Nebahovy jsou zatím neporaženy a hlavně odčinily ztrátu bodu z minulého kola.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - J. Abelovszki [-] , M. Sedlák [-] , J. Mrkvička [-] , J. Exner [-] , D. Kolář [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-] , P. Starý [-] , P. Lukšovský [-] , F. Jeníček [-]

FK BI STAV Nebahovy
M. Šrámek [-] - J. Štrobl [-] , K. Starý [-] , P. Pešek [-] - V. Valouch [-] , S. Sitter [-] - M. Rosa [-] - R. Cinádr [-] , D. Nový [-] , P. Rosa [-] (87. J. Čmiel [-] ) , J. Mráz [-]

ŽK: 80. L. Cinádr , 90. J. Mráz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKEŠ Václav (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.