Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vydrželi s hosty hrát rovnocennou partii jen poločas. V druhém přišla hostující branková smršť


Branky


0

Hosté nečekaně v úvodním zápase doma ztratili a tak to chtěli napravit. Od přehrady na Blanici je to pod Mářský vrch kousek a čekal se zajímavý boj. Ten nabídl jen první poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mářští v této části hráli sice zataženě a dobře. Hosté jen těžko dobývali domácí svatyni a podařilo se to jen jednou

Mářští borci své malé hřiště znají dokonale a v soubojích byli lepší. Husineckým kontaktní fotbal moc nevyhovoval a srovnávali se s tím celý poločas. Když poločas spěl k bezbrankové dělbě, zničehonic hostující Kneifl využil domácího zaváhání a hosté vedli. Poločas se dohrál v husinecké režii a domácí měli o čem přemýšlet.

Druhý poločas domácím ztěžkly nohy

Celek zpod husinecké přehrady získával pomalu na vrch a domácí se nemohli dostat do hry. Po osmi minutách druhé části hostující tým udeřil po druhé a M. Wágner svou šanci proměnil. Od této chvíle byl na hřišti jen jeden tým a to husinecký. Mářští vyklidili pozice a hosté ukázali, že i letos budou patřit k spolufavoritům soutěže. Během pěti minut 60. a 65. minuty Daněk a Marcel Zelený přidali další branky a zápas se dohrával. V 69. minutě přidal Daněk svůj druhý góly a vše podtrhl Brishten Viacheslav deset minut před koncem.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - M. Macháček [-] , R. Skalický [-] , M. Magurský [-] , S. Skalický [-] , M. Skalický [-] , V. Topka [-] , P. Sýs [-] , D. Kavan [-] , Š. Luks [-] , J. Hrabák [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Wágner [-] , R. Kneifl [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , R. Tichý [-] , K. Penzenstadler [-] , L. Daněk [-] , S. Kolář [-] , P. Zelený [-] , M. Zelený [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MICHALICOVÁ Kateřina (N), PŘEDOTA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.