L. Friš 24.
A. Choďjuš 83. (p.)
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté po výprasku od Záblatí jeli do Dubu s cílem něco uhrát. A podařilo se


Branky


24. L. Friš , 83. A. Choďjuš (p.) - 11. Z. Lenc , 42. I. Kostik , 55. K. Hettner , 78. I. Kostik , 89. P. Lebeda
0

Jako den a noc se podobaly výkony hostí i domácích oproti minulému kolu. Dubští překvapivě vzali bod Husineckým, ale doma to nepotvrdili. Zbytinští tentokrát předvedli daleko lepší výkon a zejména v druhém poločase dominovali. Tím tak odčinili debakl z minulého kola od celku ze Záblatí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl ještě vyrovnaný, ale hosté nakonec šli do kabin s brankou navíc

Zápas u Dubského rybníka nabídl zlepšený výkon hostí a těžký den domácích. Zbytinský celek chtěl zjevně napravit vysokou porážku z domácího hřiště od Záblatí a hned od úvodu se do toho pustil. Tlak Zbytinských byl překvapením pro domácí, kteří se s toho nemohli dlouho rozkoukat. Vše vyvrcholilo v 11. minutě, kdy hostující Lenc vsítil první branku zápasu. Domácí po několika minutách našli cestu k brance soupeře a pomalu srovnávali hru. Ve 24. minutě Friš vyrovnává a hraje se od začátku. Druhá část prvního dějství přinesla vyrovnanou hru, ze které hosté vytěžili tři minuty pořed koncem vedení, když se trefil Kostík. Hosté šli do kabin spokojeněji a domácí měli co řešit.

Druhý poločas ukázal, jak gól do šatny domácí rozhodil

Druhé dějství domácí byli nalomeni gólem do šatny a hosté začali pomalu dominovat. Téměř deset minut se hrál opatrný fotbal. Zbytinští byli aktivnější a svou snahu zužitkovali v 55. minutě brankou Hettnera. Od této chvíle domácí propadli a celek z pod svaté Magdalény si v pohodě dokráčel pro zisk bodů. Do konce zápasu přidali branky již jen hosté a to v 78. minutě  Kostíkem a vše pečetil v samotném závěru P.Lebeda. Zbytinští opět ukázali, že i letos budou bodovat i ztrácet s každým, i když záblatský tým byl v prvním kole velmi těžký soupeř.



Sestavy



TJ Zbytiny
M. Řehoř [-] - D. Dyba [-] , F. Šnajdr [-] , J. Véber [-] - P. Hábich [-] , L. Václavík [-] , Š. Novák [-] , P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] - I. Kostik [-] , Z. Lenc [-]

ŽK: 84. D. Dyba , 85. K. Hettner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - UHER Jan (N), PARUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.