M. Rypl 32.
M. Rypl 58.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 15:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí ukázali charakter a s hosty zpod Osule sehráli výborný zápas


Branky


32. M. Rypl , 58. M. Rypl - 27. M. Raušer , 42. J. Klein
0

Na Borových Ladách se poslední srpnovou sobotu hrál solidní fotbal. Oba týmy předvedly hru, která se líbila a po zásluze bere každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, a získali i první dějství, které nabídlo výborný fotbal z obou stran

Domácí Hraničáři se na horním toku Teplé Vltavy chytli již na jaře a nyní dál navazují na dobrou formu. Oba týmy hrály zodpovědně ze zadních pozic a dlouho vládli obránci a oba gólmani. Domácí z brejků po křídlech a hosté taktickou hrou s postupným útokem. Byl to zajímavý taktický prvek, který sice nebyl moc platný, neboť obránci obou týmů to rychle prokoukli. Když k tomu přidáme výborné brankáře, bylo to téměř celou půlhodinu pěkné, ale chyběly góly. Ten první přišel z kopačky hostujícího Raušera ve 28. minutě. Domácí to nezlomilo a pokračovali ve své hře, do pěti minut srovnal nejlepší hráč domácích současné doby M.Rypl. Hosté se rovněž nepoložili a do poločasu šli do vedení, když se tři minuty před koncem trefil Raušer.

Druhé dějství bylo ve znamení domácích, ale hosté drželi krok a odváží si domů bod

Druhé dějství nabídlo tlak domácích. Čtvrthodinky tlaku se vyplatilo a Hraničáři srovnali v 58. minutě M. Ryplem. Hrál se dál zajímavý zápas, ve kterém se diváci ani hráči nenudili. V Borových Ladách se tak nehrál žádný prázdninový pouťák, ale výborný fotbal, který se líbil. Za předvedený výkon si hrtáči obou celků zaslouží uznání.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - L. Lebeda [-] , J. Štěrba [-] , M. Rypl [-] , M. Dvořák [-] , V. Hovorka [-] , J. Vašíček [-] , L. Miko [-] , M. Horejš [-] , A. Žižka [-] , M. Vokurka [-]

TJ Vitějovice
L. Král [-] - R. Černý [-] , M. Raušer [-] , P. Novák [-] , J. Doubek [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Bezděkovský [-] , R. Doubek [-] , M. Mráz [-] , J. Klein [-]

ŽK: 42. L. Miko , 75. M. Vokurka - 45. D. Kačírek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), LUDAČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.