3:1
(1:1)
27. F. Topka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se poločas hledali, ale v druhé půlce již ukázali svou sílu


Branky


8. R. Doubek , 62. R. Doubek , 81. R. Doubek - 27. F. Topka
0

Pod Osulí se hrál zajímavý zápas, ve kterém hosté zpod Mářského vrchu, zejména v prvním poločase zlobili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav domácí nechtěli, ale byla to realita

Domácí favorit se rozjížděl pomalu a hosté drželi krok. V prvním dějství se hrál velmi zajímavý zápas, kdy domácí se snažili o rychlý přechod do útoku a hosté dobře bránili. Domácí šli do vedení již v 9. minutě Radkem Doubkem a diváci dostali chuť na další. Jenže nikdo nečekal, že druhý přijde až po půlce. Hosté se nezhroutili a hráli dál svou hru. Zodpovědně odzadu se snahou o brejkové akce. Vitějovičtí měli sice územní i herní převahu, ale nevytěžili z toho nic, než několik rohových kopů a standardních situací. Jenže blížila se třetina zápasu a hostující Topka vyrovnal. To domácí na chvíli vykolejilo, ale naštěstí přišla poločasová přestávka.

Po změněně stran domácí zapli a výsledek se dostavil

Poločasová přestávka přinesla do řad Vitějovic klid a hlavně rychlé převzetí přavahy. Herně, na míči i fotbalově, se dostal celek zpod Osule do hry a hosty pod tlak. Většina druhého děje se odehrála na polovině Mářských. Jediné co této fázi chybělo byla vstřelená branka. Domácí se nemohli převalit přes obranu hostí a když velmi dobře chytal Mucha bylo to takové malé trápení v koncovce. Po hodině hry se míče zmocnil Radek Doubek a domácí uklidnil, když vsítil svou druhou branku. Tato situace znamenala pro domácí klid a hosté již nenašli odpověď. Vitějovičtí dominovali, ale z velké převahy vytěžili již jen jednu branku devět minut před koncem utkání kdy Radek Doubek zkompletoval hattrick.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - R. Černý [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , J. Doubek [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Vlček [-] , L. Královský [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - Š. Luks [-] , M. Sýs [-] , F. Topka [-] , J. Hrabák [-] , T. Rod [-] , V. Topka [-] , P. Sýs [-] , T. Hubáček [-] , D. Kavan [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 68. M. Raušer - 29. P. Sýs , 60. J. Hrabák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LUDAČKA Michal (N), CHVAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.