0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarským vstup do sezóny nevyšel a s rezervou mladíků Čkyně prohráli. Hosté přitom hráli od 34. minuty v oslabení!


Branky


0

Tatran začal sebevědomě s cílem hned na úvod vyhrát, ale hosté hráli velmi dobře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól i vyloučení

Prvních dvacet minut byl Tatran herně lepší. Získal převahu, ale tak jak je zvykem, neproměňovaly se šance. Lukáš Iliev na stoperu perfektně dirigoval obranu, ale přes zálohu dopředu to nebylo ono. Volarští se opírali o zkušenost a mladí borci hostí zase těžili z nadšení a dobré fyzické kondice.

 

Hosté si počkali a svou šanci ve 32. minutě proměnil ve vedoucí branku Jiří Stejskal. Tatran měl od 34. minuty výhodu přesilovky, to když byl hostům ve 34. minutě vyloučen za ostrý zákrok Zbyněk Stejskal. Domácí nic z toho nevytěžili a tak šli do poločasové přestávky s nulou na kontě a vůlí na obrat do druhé půle.

Domácí se ne a ne nadechnout a po hodině hry začly i rychle ubývat síly

Druhý poločas patřil hostům, kteří se prosadili herně i střelecky a to hráli v deseti. Domácí na to nedokázali zareagovat. Hlavně šedesát minut na fotbal nestačí. Projevila se špatná fyzická kondice a zejména netrénovanost.

Tatran o letní pauze nejenže nesehrál žádný turnaj, či přátelský zápas, ale i málo trénoval a tohle byl výsledek. Čkyňští drželi zkušeně vedení, které deset minut před koncem potvrdil Michal Turek druhou brankou hostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Michal Kalík, hráč: Konečně jsme hráli fotbal, ale nedali jsme branky a nevyužili ani přesilovku. Hostující mladíci hráli dobře, ale my je měli porazit, vždyť hráli hodinu o deseti a my jim nebyli schopni dát branku. No, a když po hodině dojde fyzička, tak to nejde. Čkyňským gratuluji k zisku bodů.




Sestavy


TJ Tatran Volary
A. Wimberský [-] - M. Sedlák [-] , M. Muzika [-] , F. Podracký [-] , P. Vairich [-] , M. Peter [-] , M. Kučera [-] , L. Hybner [-] , D. Kučera [-] , M. Kalík [-] , L. Iliev [-]

SK Čkyně B
L. Růžička [-] - Z. Stejskal [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , P. Pechoušek [-] , J. Lipovský [-] , J. Sluka [-] , A. Duka [-] , M. Klíma [-] , R. Maršák [-]

ŽK: 42. M. Kučera , 55. L. Iliev - 23. M. Klíma , 42. A. Duka , 55. P. Pechoušek . ČK: 34. Z. Stejskal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HÁŠA Richard - NEUMANN Karel (N), STEJSKAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.