FOTO: Jediná branka Koudelky znamenala tři body pro Stráž


Branky


4

Souboj dvou sousedních týmů v tabulce Stráže a Peče sliboval napínavou podívanou, která to nakonec opravdu byla. Jedinou branku zápasu obstaral domácí Koudelka a tím rozhodl že všechny body zůstanou ve Stráži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní běhavý tým nováčka okresního přeboru mužů z Peče měl v průběhu celého utkání zřetelnou herní převahu, ze které ale nevytěžil ani jediný gól. Řadu těžkých střel jim pochytal brankář Jedlička, mnoho dalších jen těsně minulo brankovou konstrukci a tutovka Kašpárka skončila na spojnici břevna a tyče. Náš tým ohrožoval branku soupeře z několika brejkových situací a jednu z nich přetavil důrazný útočník Tomáš Koudelka v 66. minutě ve vítězný gól. Hostující hráči po obdržené brance víc řečnili než hráli a s porážkou se nedokázali smířit ani po zápase. Rozhodčí Chlaň z Břilic, ŽK 1:2, ČK 0:1 (Jiří Novák po 2 ŽK), 50 diváků. 

    



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Po herně nevydařeném zápase s Novosedly jsme ve Stráži podali o hodně lepší výkon. Bohužel jsme se až neuvěřitelným způsobem trápili s koncovkou. I přesto věřím, že bychom náš místy až drtivý tlak dokázali přetavit ve vedoucí branku, kdyby ovšem nedošlo k největší prasečině se kterou jsem se dosud ve fotbale setkal. Jediné brance přecházel odkop domácího obránce hluboko do korun stromu. Asistent rozhodčího ihned mával autové vhazování, načež po chvíli ze stromu padl míč na zem, míče se chopil útočník Koudelka a pelášil si to sám na branku. V tu chvíli jsme to ještě brali s úsměvem, že se asi zbláznil a rozhodčí ho píšťalkou zastaví. To se ovšem nestalo a úsměv nás záhy přešel, když k nepochopení všech rozhodčí ukázal na středový kruh, jakože gól. Asistent rozhodčího Cigáň se ihned vydal do středového kruhu za hlavním Chlaněm na poradu a řekl mu, že gól nemůže uznat, že byl 2 metry za pomezní čárou. Teď bych si dovolil citovat hlavního arbitra: "Mazej zpátky na lajnu, tohle si vyřeším sám". Pár férových kluků z domácího celku se nechalo slyšet, že si nechají v rámci fair-play vstřelit branku, která tu jejich anuluje. Bohužel nebyli jednotní a když byl náš hráč na třiceti metrech, začali hrát aktivně. Rozhodnutí hráčů Stráže musíme respektovat, nicméně mě zklamalo. S jistotou mohu říci, že když by situace byla opačná, gól si vstřelit necháme. Fotbal hrajeme pro radost a slušně vychovaný člověk slavit výhru, kterou dosáhl touto cestou prostě nemůže. K Chlaňovi bych ještě podotknul, že jsem ještě nepotkal arogantnějšího rozhodčího, nebo vlastně celkově arogantnějšího člověka a ničít sport, který máme všichni tak rádi. Jsem rád, že se onehdy nedostal do výkonného výboru okresního svazu kam kandidoval, protože tam rozhodně člověk s tímto chováním a vystupováním nepatří.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KŘÍŽ Karel, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 11. 2017 17:28
výkon pana hlavního rozhodčího minus 10 měl by se nad sebou zamyslet a a opustit to co neumí a co neumí no přeci pískat fotbalt
13. 11. 2017 04:49
Blil bych!
12. 11. 2017 21:12
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Hnus, tohle už nikdy nechci zažít. Jestli se ze sebe mistr Chlaň nepoblil, tak nemá špetku soudnosti.
7. 11. 2017 21:41
Tady si myslim ze to bude remiza obe muzstva hraji dobre