Studená porazila Peč a je tak pořád první


Branky


39. J. Šimánek , 65. L. Dvořák , 73. L. Dvořák - 23. R. Ďurač (p.)
0

Studená chtěla po minulém zaváhání před domácím publikem vyhrát, ale hosté z Peče jsou houževnatým soupeřem a bylo tak jasné, že domácí nečeká nic lehkého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre ukazovalo remízu

Po špatném výkonu minulý týden studenští přivítali v dalším kole ambiciózní tým z Peče. Hosté přijeli v silné sestavě, domácí mohli využít již Makovičku a po zápasové pauze se vrátili Adamec s Bartoněm, i když se sebezapřením a s oběma nejspíš příští týden nebudou moci opět počítat. Od začátku zápasu studenští chtěli Peč napadat, zamezit v rozehrávce hlavně Zamazalovi, což se dařilo. V první větší šanci se ocitli hosté v 8. minutě, kdy po rohu propadl balón na malé vápno, kde měli možnost třikrát dorážet, golman Kadlec společně s obranou vše vyřešil. O minutu později se k nebezpečné střele po kombinaci po zemi dostal Šimánek, jeho střelu gólman vyrazil na roh. Hra se nadále odehrávala hlavně před brankou Peče. Hosté hrozili z brejků, hlavně díky bratrům Novákovým. Ve 12. minutě byl v šanci Šára, po centru ale nebyl dostatečně důrazný. Ve 23. minutě po jednom z brejků narazil Novák do Makovičky a kopala se hodně přísná penalta. Ruda Ďurač - 0:1. Domácí ještě více přidali a přicházely i šance Dvořáka, střela Peleje. Domácí se dočkali vyrovnání v 39. minutě, kdy přelstil hostující obranu Josef Šimánek - 1:1.

Studená dokázala zvrátit stav ve svůj prospěch

V druhém poločase se hra vyostřila, hrál se nadále zápas s velkým nasazením. Domácí měli stále územní převahu, ovšem hosté byli velmi kvalitní na míči a neustále udržovali domácí obranu v pozoru. V 54. minutě se zranil domácí kapitán Adamec. V 65. minutě neudržel nervy hostující stoper Zamazal, za řeči se kopal nepřímý kop, Šimánek posadil balón na hlavu Libora Dvořáka - 2:1. V 72. minutě byl faulován Šimánek v pokutovém území, rozhodčí dělal, že nic nevidí. O minutu později vystřelil Libor Dvořák, trefil hostujícího stopera do zad, balón se k němu vrátil a z voleje se již nemýlil - 3:1. Posledních patnáct minut byli hosté aktivnější, domácím již docházely síly. Z brejku mohl zvýšit Dvořák, ale hostující stoper ho jako poslední zastavil faulem, faul za půlí se pískal, druhá žlutá překvapivě nepřišla. Špatný výkon rozhodčí korunoval na konci zápasu, kdy vyloučil Dvořáka za faul, který nikdo neviděl. Velmi zvláštní a divné rozhodnutí a velké oslabení do dalšího zápasu, nicméně domácí si tři body vzít už nenechali a jsou stále první, i když druhá Stará Hlína má dohrávku k dobru.

AUTOR: Petr Adamec 

Statistiky zápasu:

Střely na bránu - 10:4

Střely mimo - 5:5

Rohy - 13:2

ŽK - 4:3



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Můžu říci, že dnes jsme hráli asi s nejlepším soupeřem doposud. Hráči jako Zamazal, bratři Nováci, Ďurač a další mají velkou kvalitu. Jsem rád, že náš tým přistoupil k zápasu zodpovědně, všichni zápas odjezdili, soupeře jsme napadali už od rozehrávky, jiný recept na úspěch nebyl. Peč neustále hrozila a udržovala nás v pozornosti. Velmi dobrý soupeř a velmi dobrý zápas, do kterého tentokrát absolutně nezapadl rozhodčí. To, co předvedl na konci s Dvořákem, se moc nevidí..I díky podivuhodnému vyloučení tak pojedeme příští týden do Buku minimálně bez 3 hráčů z dnešní základní sestavy.

FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): V první řadě bych chtěl pogratulovat domácím k vítězství. Co se týče řízení zápasu, na tom se s Peťou Adamcem, trenérem Studené, shodneme. K vidění bylo spoustu prapodivných rozhodnutí na obou stranách, bohužel v klíčových momentech jsme utrpěli hlavně my. První inkasovaný gól po vymyšleném faulu, brankář staví zeď předpokládajíc, že bude píšťalka = gól do prázdné branky. Druhý gól, evidentní faul na našeho hráče, ten si po odehrání míče pustil pusu na špacýr, rozhodčí vrátil hru zpět o 30 metrů na naše vápno, standardní situace = 2:0. Nechtěl bych, aby to znělo jako nějaké brečení, tak to vůbec není a navíc je pravdou, že si brankář píšťalku v první situaci měl vyžádat a náš stoper při druhém gólu neměl mluvit. Je ovšem velká škoda, že takovýto zápas rozhodují právě tyto momenty. Každopádně bych ještě jednou chtěl naše kluky pochválit, pro mě jsme vítězové i bez bodů. Hrajeme fotbal protože ho máme rádi, občas to má i hlavu a patu a nemusíme se spoléhat jen na standardky a brejky. Od vedoucího celku soutěže jsem čekal více.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.