0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 14:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč a Strmilov získali pouze po bodu


Branky


0

Překvapení soutěže FC Peč přívítala Jiskru Strmilov. Mírným favoritem byli domácí, ale nakonec obě obrany pracovaly bezchybně a tak se zrodila druhá bezbranková remíza v tomto kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Zápas sousedů v tabulce sliboval pěkný zápas a dvacet minut to opravdu vypadalo, že si diváci přijdou na své. Oba týmy se prezentovaly slušným kombinačním fotbalem a opravdu se bylo na co koukat. V již zmíněné 20. minutě ovšem došlo k vyloučení hostujícího beka, který nedovoleně zastavil Nováka, který se řítil sám na bránu. V tento moment ovšem Strmilov logicky musel změnit taktiku, zatáhl se a hrozil pouze z Nečedových brejků. Fotbalu to bezesporu uškodilo. 

Diváci se branek nedočkali

Obrázek hry byl po zbytek hry stejný - dobývání početné a precizní obrany hostí a nebezpečné brejky na druhé straně hřiště. Peč si za celý zápas dokázala vypracovat pouze 3 šance, za to obrovské. Postupně selhali Daňhel, Novák (ten z toho dodnes nemá dobré spaní) a Urbánek. V samotném závěru, kdy Peč hrála vabak na výhru mohl Strmilov dokonce zvrátit zápas na svojí stranu, nicméně Vitouš dva samostatné nájezdy vychytal.



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Zápas se mi nehodnotí lehko. Na jednu stranu se mi chce říct, že jsme ztratili dva body, ale to by mohlo vyznít vůči klukům ze Strmilova trochu nefér. Za svojí bojovnost a zarputilost si ten bod zasloužili. Co se týče našeho výkonu, chyběli mi právě ty výše zmíněné atributy, které zdobily našeho soupeře. Zápasu a troufnu si říct i nám vyloučení asi uškodilo. Hráli jsme do plných a moc příležitostí jsme si nevytvořili. A když už, tak jsme s nimi naložili lajdácky. Já osobně bych si za tu svojí ještě teď s odstupem času nafackoval. V závěru jsme se mohli naštěstí opřít o gólmana Vitouše, který vychytal dva brejky hostů.

TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček (hráč): Do Peče jsme odjeli pouze v 11 lidech, takže na střídání byl připraven pouze náš trenér. Prvních deset minut se odehrálo v naší režiji, kdy jsme se snažili kombinovat a soupeře nepouštět na balon. Pak se hra otočila a domácí nás dlouhými nákopy za naší obranu zatlačili. Ve dvacáté minutě, po jednom takovém nákopu, se uvolnil domácí Pepa Novák, který postupoval sám na brankáře. Náš obránce ho nedovoleně zastavil a šli jsme do deseti. V tu chvíli jsme se začali soustředit především na defenzivu a rychlé brejky. V závěru poločasu se nám takový brejk naskytl, ale nevyřešili jsme ho dobře. Druhý poločas začal náporem domácích. Pepa Novák utekl naší obraně, ale náš golman jeho pokus zneškodnil. Až na několik střeleckých pokusů ze střední vzdálenosti už jsme však další šance fotbalistům Peče nedovolili. Bohužel ani nám se nepodařilo proměnit žádný z nadějných brejků a tak zápas skončil asi spravedlivou dělbou bodů.



Sestavy


FC Peč
D. Vitouš [-] (85. Z. Svoboda [-] ) - J. Zamazal [-] , M. Hlaváček [-] - R. Ďurač [-] (60. J. Bárta [-] ) , L. Popjak [-] , O. Hes [-] , K. Daňhel [-] , M. Trojan [-] , J. Novák [-] - M. Urbánek [-] , J. Novák [-]

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - T. Holec [-] , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] - Z. Popelka [-] , J. Kubíček [-] , D. Hanzal [-] , M. Novák [-] , J. Hanzal [-] (88. K. Urbánek [-] ) - F. Procházka [-] , O. Nečeda [-]

ŽK: 28. M. Urbánek - 41. M. Lehejček . ČK: 22. T. Holec .
Hráči zápasu: M. Lehejček , J. Dvořák .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: JANÁK Pavel - MACHÁČEK David, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.