Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Číměř si rozdělila body s Pečí


Branky


0

Překvapení soutěže nováček z Peče zajížděl na půdu Číměře. Domácí se zatím drží v popředí tabulky a hosty tak nečekalo vůbec nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli po poločase šťastnější

V Číměři byli diváci svědky fotbalu, převyšujícího kvality okresního přeboru. Od začátku se hrál pohledný kombinační fotbal nahoru-dolů. První branka na sebe navíc nenechala dlouho čekat, což bylo pro zápas dobře. Josef Novák ztratil na útočném vápně balón a následný brejk Jakuba Kalvase byl smrtící - 1:0. Následně byli blízko vyrovnání Urbánek a Daňhel, bohužel pro Peč oba velkými příležitostmi pohrdli. A tak zákonitě přišel trest. Na rohový kop si nejvýše vyskočil Petr Nižník a zvýšil na 2:0. Peč do poločasu dokázala korigovat Josefem Novákem, kterého ke skórování vybídl výborně hrající Trojan. To bylo za první poločas vše.

Nakonec jen bod pro oba celky

Druhý poločas začala Číměř velice aktivně a hosté na nápor nedokázali vůbec reagovat. Vyvrcholením tlaku byl gól na 3:1, kdy osamocený Jan Záhorka hlavičkoval na zadní tyči do odkryté části branky. Peč se ani po inkasované brance nemohla dostat více do hry a Číměř byla i nadále lepším týmem. Naštěstí pro pečovské z převahy další góly již domácí hráči nevytěžili a zápas definitivně nerozhodli. Peč se k tlaku nadechla až patnáct minut před koncem, po zbytek zápasu diktovala tempo hry a odměnou jí byly slepené góly v 88. a v 90. minutě. Nejprve nenápadně zahraný přímý kop z kopačky Martina Trojana doputoval až za záda překvapeného Furdaniče a o pár chvil později hlavou vyrovnal hostující kapitán Miroslav Urbánek a udělal tak tečku za pohledným utkáním.



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Bohužel jsme do Číměře zajížděli bez dvou velkých opor - kapitána Jirky Nováka a Honzy Lojky, Tito dva hráči se těžko nahrazují, ale přesto se nám to docela povedlo a hráči za ně zaskakující si zaslouží pochvalu. V první půli se hrála vyrovnaná partie a výsledek mohl být vyrovnaný, možná i opačný. Začátek druhé půle nám absolutně nevyšel, vůbec se nám nedařilo dostat do hry a u některých hráčů byl v plné nahotě vidět deficit ve fyzické kondici. Naštěstí se soupeři v těchto chvílích nepodařilo zápas zlomit a navíc díky tomu, že jsme v závěru našli velké odhodlání, za které jsme byli odměněni dvěma brankami, znamenajíc vyrovnání. Výborný zápas odehráli Trojan s Urbánkem.



Sestavy


Číměř
P. Furdanič [-] - M. Feytl [-] , J. Kalvas [-] , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] , P. Nižník [-] , F. Náprava [-] , J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] , J. Záhorka [-]

FC Peč
Z. Svoboda [-] - M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] , J. Bárta [-] - J. Novák [-] , K. Daňhel [-] , O. Hes [-] , R. Novák [-] , M. Trojan [-] , L. Popjak [-] - M. Urbánek [-]

ŽK: 45. J. Záhorka , 45. J. Feytl , 66. J. Strejček , 78. M. Feytl - 78. J. Zamazal .
Hráči zápasu: M. Urbánek , M. Trojan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vican Miroslav - DRÁBIK Pavel (N), STANÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.