1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků okresu ovládla hostující Peč


Branky


69. R. Flaška - 24. Z. Kašpárek , 41. J. Novák , 73. J. Novák , 79. J. Novák (p.) , 89. J. Lojka
0

TJ Chlum přivítal na domácím hřišti FC Peč. Hostující mužstvo ovládlo utkání a nasázelo domácímu týmu nepopulárního bůra. Domácí fanoušci si vstup do nové sezóny určitě představovali jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky padly v první půli

V prvním zápase ve vyšší soutěži se Peč střetla s Chlumem u Třeboně, což pro ně byla velká neznámá - ještě loni 2 soutěže rozdíl. S vyšší úrovní soutěže se hosté naštěstí vypořádali a byli domácím od začátku více než vyrovnaným soupeřem. Opticky hosté měli převahu, ale první vážnější šanci si vytvořili domácí, když zahrozili ze standardní situace. Naštěstí je brankář Svoboda podržel. Hostující tlak přinesl zasloužené ovoce ve 24. minutě, když Popjak krásně našel Nováka, ten připravil Zbyňku Kašpárkovi a poslední jmenovaný se výstavně trefil. Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou, když bratrskou spolupráci zužitkoval starší Josef Novák a zvýšil na 2:0. Do konce poločasu se nic neudálo a tento stav vydržel až do konce půle.

Peč nastřílela domácím ještě tři branky

Druhý poločas opět začal hostující velkou aktivitou a když by Kašpárek a Jirka Novák využili své obrovské příležitosti, mohli zápas záhy zlomit. Jak už to bývá, přišel trest. Zdenda Svoboda si vybral slabší chvilku, lehký balón mu vypadl z ruky a domácí útočník Radim Flaška měl jednoduchou práci. Naštěstí pros hosty byla odpověď prakticky okamžitá. Jiří Novák si pohrál s obranou, vnikl do vápna, byl faulován a jeho bratr Jiří Novák penaltu proměnil. O chvíli později opět zaúřadoval Jiří Novák, svůj samostaný únik vyřešil chladnokrevně. Dvakrát si položil brankáře a zakončoval do prázdné branky. Bylo rozhodnuto. V samotném závěru se trefil navrátilec do sestavy Jan Lojka. Nyní se již FC Peč těší na další zápas, ve kterém se představí na hřišti Starého Hobzí.

Autor: FC Peč fb stránky



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Hodnocení trenéra: Vstup do soutěže jsme si snad nemohli představit lépe. Všichni hráči podali výborné výkony a zaslouženě jsme vyhráli. Mimo jiné mě těší návrat Jirky Bárty, Honzy Lojky a Míry Urbánka. Všichni po dlouhé pauze zahráli více než obstojně a moc nám pomohli. Konečně si sedla také obrana, kterou řídí nestárnoucí Jindra Zamazal.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - M. Bílek [-] (75. O. Novotný [-] ) , J. Hájek [-] , J. Flaška [-] , R. Flaška [-] , M. Novák [-] (58. T. Šniager [-] ) , D. Vlach [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , M. Čáp [-] , J. Matoušek [-]

FC Peč
Z. Svoboda [-] - M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] , J. Bárta [-] - M. Hlaváček [-] (79. K. Daňhel [-] ) , Z. Kašpárek [-] , O. Hes [-] (48. J. Lojka [-] ) , J. Novák [-] (86. L. Musil [-] ) - M. Urbánek [-] (69. T. Doležal [-] ) , J. Novák [-] - L. Popjak [-] (89. P. Švec [-] )

ŽK: 45. P. Eliáš , 73. M. Čáp - 9. J. Zamazal , 85. J. Novák . ČK: 82. P. Eliáš .
Hráči zápasu: J. Zamazal , J. Novák .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: BOČEK Petr - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.