T. Pavlík 42. (p.)
1:2p.
(1:0)
49. O. Papaj
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk s Přídolím smírně, penalty pro hosty


Branky


42. T. Pavlík (p.) - 49. O. Papaj
12

Mírným favoritem utkání bylo určitě Přídolí, které končí sezonu v poklidném středu tabulky zejména díky vydařené jarní sérii vítězství s nulou v zádech. Ve Frymburku sice jednou inkasovalo, ale po penaltách přeci jen slavilo bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlík otevřel skóre z pokutového kopu

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. K vidění bylo jen pár ojedinělých šancí, ze kterých stojí za zmínku snad jen krásně zahraný volný přímý kop z kopačky domácího Mertla, kterého fantasticky vychytal Puritscher. Před koncem prvního poločasu přišel první gól utkání. Ve dvaačtyřicáté minutě fauloval Jaroslav Písko ve vápně a k nevoli hostujících fotbalistů nařízený pokutový kop proměnil Tomáš Pavlík – 1:0.

Papaj z první nádherně vyrovnal

Po změně stran už se začal hrát líbivější fotbal. Přídolí brzy vyrovnalo na 1:1 a bylo to po krásné akci Radykhovskyyho, který zachytil míč u rohového praporku, přihrál na vápno Ondřeji Papajovi, jemuž střela z první náramně sedla a zaplula do horního rohu vzdálenější tyče. Šance byly k vidění na obou stranách, víc jich však měli domácí fotbalisté, kteří se ale trápili s koncovkou. Mnohokrát totiž jejich střela skončila vysoko nad horní tyčí. Druhá půle tedy skončila nerozhodně a šlo se na pokutové kopy, které měly rozhodnout o tom, kdo bude brát bonusový bod navíc.

Puritschera vystřídal Mittasch, který vychytal bod navíc

Přídolí udělalo na penaltový rozstřel nečekanou změnu, kdy poslalo do brány Pavla Mittasche a byl to dobrý krok. Brankář Přídolí totiž výrazně pomohl k zisku bonusového bodu, když za svá záda pustil pouze dvě střely.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Zápasy s Frymburkem jsou vždy vyhecované a napjaté, nevím čím to je. Stejně jako na podzim zápas skončil remízou a bonusový bod jsme v penaltovém rozstřelu získali my. Jarní část sezóny se nám vydařila a na podzim musíme navázat na jarní úspěchy.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - F. Mertl [-] , T. Pavlík [-] , M. Račák [-] , D. Antl [-] , B. Vágner [-] , K. Malák [-] , M. Glos [-] , V. Tomka [-] , O. Nešvara [-] , P. Tichovský [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - V. Písko [-] , M. Kučera [-] , J. Steidl [-] , D. Nguyen [-] , P. Mittasch [-] , D. Dvořák [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-]

ŽK: 90. V. Tomka - 79. D. Nguyen .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - RAČÁK Dušan (N), PÍSKO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Bude to vyrovnané utkání na obě strany.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů