2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sycha spasil v nastaveném čase Malonty, které hrály od první minuty proti devíti hráčům Světlíku!


Branky


53. P. Píšek , 66. O. Dědič - 19. M. Beneda , 37. M. Beneda , 90. M. Sycha
16

Světlík nastoupil pouze v devíti lidech a z tábora hostí byly slyšet už před utkáním nesportovní posměšky ve stylu: „Tak kolik vám dáme?“ Nebo „Pošlete si pro vodu náhradníky.“ 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty se dvakrát se štěstím prosadily

Jenomže samotné utkání bylo pro Malonty až zbytečně složité. Domácí dobře bránili, a dokonce měli i první šanci, ale střela Válka mířila mimo. Malonty hrozily nákopy z půlky hřišti na nabíhající křídla, ovšem většina akcí byla překombinována či se domácí ubránili. Jak už bývá zvykem, tak se Světlík dokáže porazit sám. V 19. minutě totiž balón z levé strany mířil podél brankové čáry mimo tři tyče, ale nešťastně si jej do vlastní sítě poslal Michal Chovančík – 0:1. Světlík tak nadále pokračuje ve střílení vlastních branek, když už tato byla čtvrtá z posledních čtyř utkání. Malonty v dalších minutách až na pár rohů a nepřesných balónů neměly žádnou velkou šanci. Ve 37. minutě ale šly do dvoubrankového vedení, když se nedohodl Chovančík s brankářem Jiřím Vincíkem a Martin Beneda pohodlně do prázdné branky zvýšil na 0:2. Tímto výsledek skončila také první půle.

Domácím se podařilo vyrovnat

V té druhé se potvrdila tzv. „Csaplárova past“, kdy tým vedoucí v poločase 2:0 si už myslí, že má utkání v kapse, a nakonec se bojí o výsledek. A v tomto utkání se to dokonale potvrdilo. Nejprve v 53. minutě utekl všem přítomným Petr Píšek, byl ve vápně zezadu faulován a rozhodčí Marek, stojící na půli hřiště odpískal pokutový kop. Ten sám postižený bezpečně proměnil, když poslal míč na opačnou stranu, než skákal brankář – 1:2. V 66. minutě bylo srovnáno! Světličtí vybojovali faul za půlí hřiště, F. Píšek nacentroval do vápna, kde nejvýše vyskočil Ondřej Dědič a hlavou vyrovnal na 2:2. Hostující hráči se začali hádat a kazit jednu přihrávku za druhou. Každý výrok rozhodčího byl navíc s poznámkou. V samotném závěru gradoval tlak Malont, ale ty mohly ještě inkasovat, když jim znovu unikl Petr Píšek, ovšem už neměl síly na zakončení. Rozhodčí Marek následně nastavil čtyři minuty a doslova čekal až Malonty dají branku. Z posledního rohu, který nepohlídal na přední tyči Rýpar a Vincík neudržel míč v náručí, se prosadil kapitán Milan Sycha a bylo po světlické senzaci – 2:3. Hosté při podávání rukou sklonili domácímu celku pochvalu za bojovnost a se slovy: „dnes jsme si nezasloužili vyhrát,“ odešli do kabin, kde se nekonal ani vítězný pokřik. Světlík se tedy naposledy v historii rozloučil s domácím hřištěm těsnou porážkou 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do zápasu z Malonty jsme šli v 9 lidech, ale v zápase jsme nechali všechno. Hráli jsme výborně a je škoda, že remíza nevydržela. Super výkon.

TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč: Do zápasu jsme šli trochu laxně, ale to se dalo čekat, když vidíte, že soupeř nastupuje v devíti, ale nevšiml jsem si, že by někdo měl povýšené řeči na soupeře, jak je psáno v článku. Fotbal se moc na hřišti Světlíku hrát nedá a podle toho to taky vypadalo, takové hřiště nám prostě nevyhovuje, a tak jsme spíše nakopávali a s fotbalem to moc společného nemělo. Do druhé půle jsme šli i trochu znechucení a přáli si, aby byl konec. Málem se nám to vymstilo, když domácí i v devíti svou bojovností vyrovnali. Naštěstí jsme v nastavení využili tlak a vítězství strhli na svou stranu. Světlík si zaslouží respekt a za druhou půli si zasloužil i bod, ale to je fotbal. Já doufám, že i po příštím zápase s Krumlovem zůstaneme na jaře s jedinou prohrou, a že Vyšší Brod prohraje v Křemži a budem alespoň třetí, což je úspěch, když po podzimu jsme byli devátí. Klukům ze Světlíku přeji, aby to nerozpustili úplně, spojili to a hráli dal, ale na jiném hřišti prosím. :-)



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
F. Píšek [-] , O. Válek [-] , Z. Rýpar [-] , P. Vincík [-] , O. Dědič [-] , R. Šedivý [-] , R. Dekret [-] , M. Chovančík [-] , P. Píšek [-] , J. Vincík [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - A. Olah [-] , A. Preusler [-] , R. Hatala [-] , M. Sycha [-] , T. Valiček [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , J. Barták [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 47. M. Chovančík - 40. J. Barták .
Hráči zápasu: P. Píšek , J. Vincík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Marek Jan - DĚDIČ Petr (N), MALÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde to vidím na zápas, kde budou Malonty určovat tempo hry a domácí mu nebudou stačit. Malonty potvrdí své vydařené jaro a odvezou si ze Světlíka všechny body.

Tip: výhra hostů