1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petr Březina využil zaváhání Černého a vystřelil v nastavení Lipnu tři body


Branky


16

Na Lipno zavítala osmá Nová Ves, která měla stejně bodů jako její soupeř. Domácí čekali jednodušší utkání, než jaké bylo a několikrát měli i štěstí…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Samotné utkání bylo od úvodního hvizdu rozhodčího Jandy vyrovnané a oba celky se prezentovaly nakopávanými balóny na nabíhající útočníky. Navzdory stylu hry obou celků, přišly první dvě velké šance Novoveských po standardních situacích. A u obou byl obávaný kanonýr Vlastimil Borovka, který však domácího brankáře nepřekonal. Hosté měli ještě jednu velkou šanci v první půli, když Salzer prchal sám na lipenského brankáře, ovšem jeho pokus trefil pouze boční síť. Když se neujalo ani několik útočných výpadů domácího Lipna, tak první půle skončila bez branek.

Černému vypadl míč z náručí, pohotový Březina rozhodl o třech bodech pro domácí

Druhý poločas se nesl ve stínu toho prvního. Kdy si oba celky vytvořily pár větších šancí, ale bez gólového zápisu. Za zmínku stojí střela Louckého, jemuž načechral míč na hlavu Salzer, ale hostující útočník trefil pouze Krahulce. Domácí Lipno mělo jednu obrovskou šanci po rohovém kopu. Letící míč se odrazil od novoveského Březiny a trefil tyč. Bohužel pro domácí nedokázal nikdo balón poslat do sítě. Na druhé straně mohl otevřít skóre Vlastimil Borovka, ale jeho hlavička skončila pouze na břevně.

 

Když už to vypadalo na konec utkání, tak domácí přeci jen udeřili. Dlouhý balón na hranici vápna vypadal hostujícímu brankáři Černému z náručí a Petr Březina pak dorazil míč do brány, čímž vystřelil domácímu Lipnu tři body za výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Zápas s Novou Vsí nebyl vůbec snadný, jak jsem doufal. Hosté měli několik dobrých šancí, které náš gólman lapil nebo šli o kousek vedle. Zápas to byl nahoru dolů. Bojovka byla od obou týmů, ale štěstí přálo víc nám, když v poslední minutě domácí gólman neudržel balón a brácha skoro pohodlně doklepl do odkryté brány. Čeká nás poslední zápas v D. Dvořišti, kde se nám, jak doufám, podaří také bodovat.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Je to pro nás ztráta. Odehráli jsme vyrovnaný zápas, kdy bohužel o výsledku rozhodla smolná situace v poslední minutě. Byl to zápas o jednom gólu, který my jsme bohužel dát nedokázali.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - M. Hamburg [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , F. Dočkal [-] , M. Schober [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - P. Cába [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , E. Poula [-] - V. Borovka [-] , T. Hüttner [-] , J. Salzer [-]

ŽK: 54. V. Březina - 18. T. Hüttner .
Hráči zápasu: M. Víšek , M. Schober - T. Hüttner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Vidím to na vyrovnaný souboj. Diváci příliš branek neuvidí. Tipuji nejtěsnější výhru domácích.

Tip: výhra domácích